vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM SRCU
Celje, Slovenija
exorcist wrote on 10.04.2004 at 16:05:54:Bože moj, a obstajajo tudi taki starši? Sicer res poznam nekaj takih "modernih" staršev, ki so še bolj "napredni" kot đigolo Andres, ki razmišljajo tako kot ti, ampak bolj redki so, čeprav se njihovo število povečuje na račun modrosti, ki drastično pada. Ne vem, kako je z njim, ampak mene bi bilo v dno duše sram, ne vem, kam bi se skril, ne rečem, da od prijateljev dobiš tako darilce, da pa bi mi mati kupuvala te stvari, ki se je te stvari nič ne tičejo, groza, sramota, To bi jaz smtral zgolj kot nek vdor v lastno intimo, to je stvar njegove punce in njega, kako bosta za te stvari poskrbela, ne pa tebe, da se vmešuješ. Če ni toliko živ in zrel, da si kondomov sam ne zna kupiti, naj ne seksa. Mimogrede, za Valentinovo se obdarujejo zaljubljenci, parčki, partnerji, ne pa matere in sinovi.... Saj kot pravim, bojim se, da imaš malo preveč rada svojega sina..... PS: Naslednjič mu še pokaži, kak se kondom gor nadane, za sigurnost, saj veš, kaki so najstniki, vse na hitrco pa nasploh površni.... Najbolje, da mu daš svojo GSM številko, in ko bosta s punco pri stvari, naj te sin pokliče, da prideš in malo podemonstriraš, ne zna sam prijet za stvari, mlad je še....  [/b] Ekso, kaj naj ti rečem? Jaz bi bila samo srečna, če bi bila moja mati taka, kot sem jaz svojemu sinu... Namreč v njegovih letih sem svojo mater prosila, da mi pove nekaj o kontracepciji ... namesto pogovora o tem, sem dobila samo klofuto... in s tem je tudi mama zamudila, vlak... Nikoli ji nisem več ničesar zaupala... sem jo rabila v svojih najstniških letih, da bi čutila, da da bi imele en odnos, mati - hči... Pa ga tudi nisem imela še dolga leta... Šele v zadnjih letih, lahko rečem da je najin odnos toliko toliko topel... Ti pa povem, da ji nikoli in nikdar nisem dovolila, da bi se vmešavala v moje življenje in ji tudi še danes ne dovolim... Odnosi med starši in najstniki so zelo pomembni... Od tega je odvisno, ali bodo otroci zafrustirani do konca, ali pa odprti... Sicer pa, kaj ti razlagam? Itak ne razumeš tega.. obvladaš pač samo teorijo, ne pa tudi prakse 8) Za to ti tudi ne dam prav v marsičem.. Si popoln zelenec in niti toliko nisi, da bi spoštoval mnenje drugih... Odkdar pomnim, te je sam jezik in to da, samo proviciraš... Nimaš izkušenj na tem področju in spolnost na splošno, ter ženske, je tisto o katerih najraje pišeš, nimaš pa pojma, kako je to dejansko v življenjskih situacijah... Mali, veliko, se boš še moral naučiti  Pozdravček Vilma
|