Tyne, glede Busha strinjam se s teboj, ni dobro to kar dela..., pač so do mene prišli tud komentarji da bi mister G. Bush mogoče bil antikrist..
jaz pa bi rekla da je on mogoče en od ljudje ki so priprava za Antikrista (?)
nekaj o Antikristu:
Janezovo 'Razodetje'/ Apokalipsa, omenja prvega Antikrista, pravzaprav - 'Žival' (prvo in drugo 'Žival')
'Prva Žival' 'izhaja iz morja' in 42 meseca Žival bo dobila od 'Zmaja' ogromno oblast in moč na Zemlji, pač moč da gre u boj z svetnikim in da zmaga svetnike..

a vse to v službi Hudobnih duhov/ Padlih Angela ( v Janezovem textu piše - v službi 'Zmaja' , a jaz bi rekla to pomeni v službi Sorata/ Azurasa , ali Ahrimana, ali Lucifera, a mogoče ta 'Žival' bo v službi vseh obstoječih Hudobnih Duhov...) Vsa Zemlja, ker je bila začudena vsem, podložila se Zmaju ker je dal takšnu oblast Živali, tud se podložila in Živali ker so se bali moči katero je Žival dobila.
'2. Žival' - to je eden človek kateri bo 'izhajal iz tla' in imel bo ogromno oblast in moč na Zemlji, in ustvarjal bo ČUDEŽE. (Čudeži so velikokrat vpliv Hudobnih Duhov... VSI Duhi imajo moč narediti čudež...)
človek-Žival bo imel ogromno oblast in moč katera je pravzaprav oblast prve Živali. V stiko je z prvom Živali, in sili vse ljudje da se podlože 1.Živali, da ji bodo podložniki.
človek-Žival bo uspel da vsi ljudje na roko ali čelo dobijo žig brez katerega nikdo ne bo mogel nič ne kupiti, ne prodati...
Apostol in evanđelist Janez tuki omenja katero številko ima človek-Žival ....
njegova številka je 666
Napisal je še da je treba biti moder.... da kdo ima um je treba uganiti zagonetku te številke....
[Janezovo 'Razodetje 13, 1-18 (in dalj v textu se poveda o 'Živali..)]
Torej Tyne, se strinjam da so in ljudje sami sebi krivi, pak ne le ljudje, nekdo, drugi entiteti tudi vplivajo, (ali je vplivajo od znunaj ali od znotraj ne zdi se mi zdaj precej važen).
Če mene bo kdo vprašal o Hudiču leta in leta kasneje, verjetno bom spet rekla kot zdaj- verjamem da Hudič obstaja