Oh Titud, kako lepo si to o men napisal, kar topim se, kar žarim od sreče, da si mi posvetil nekaj besed, kako bel in čist sem, kako barvit in sploh oh in ah.
Kar topim se, topim in ne morem se prenehati topiti od te silne radosti, pomembnosti.

Jok brate, to pri meni ne pali.
Kot sem zgoraj napisal, črne liste se rojevajo v črnih mislih, črnih ljudi.
Kolko črnine !!!
Ta topik svetlega portirčka, edinega razsvetljenca foruma Gape.org ne bo pozabljen.
Za to bom poskrbel jaz, naj vsi, ki prihajajo na ta forum kot člani ali gosti ali samo radovedneži vidijo, da na tem forumu tudi obstajajo črne liste nezaželjenih oseb.
Naj vidijo to svetlo portirsko, administratorsko duhovnost.
In naj spoznajo, da če bodo mislili s svojo glavo in samo malo čudno pogledali administratorja ali portirčka, bog ne daj, da bi s svojo glavo kaj pomislili ali ne tulili v isti rog, kaj jih čaka. ČRNA LISTA.
Lista nezaželjenih.
Lista, ki deli, na duhovneže in neduhovneže, lista, ki deli, deli pa se vemo kdo.
In, samo delte, razdvajajte, naj se vidi duhovnost, napredek duhovnosti in vsebožja prisotnost v delilcih.
Ja, ja, je že tako, delili so nas prej, delijo nas in delili naš še bodo, če ne politiki, meje, pa duhovneži in portirji.
Misli, da sem jaz, Kr_eden