Andres wrote on 03.02.2004 at 22:27:22:Možno da res tale topic odpira povod za kreganje, ampak to ni bil namen. Sicer pa Takšni kot je Kreden najdejo drug topic in se kregajo torej drugje.
Tu so zato, ker jih nihče ne bana, medtem ko drugje izvisijo na koncu kabla v eni uri.
Seveda. Kreden naj kar zapusti forum, ker to ni več tisti Kreden, ki se je pred časom vpisal semle.
Andres
In kakšen je bil namen, da nabereš dosti podpore in da se Kr_enga zabana dol,

ni blema, kar banajte, tudi to je del življenja.
Sicer pa takšni kot je Kr_eden se po naravi ne kregajo, ampak se branijo pred napadi od Čistunov kakeršni ste tukaj gori.
Pa še nekaj, vi ste mene naredili takšnega, jaz sem se samo prilagodil razmeram, trenutnim, ko bom pa uvidel, da ste vi postali do mene boljši, bom se pač prilagodil tistim razmeram in resno začel delati.
Dokler bo pa kdo silil vame in me prikazoval v takšni luči kot je sedajle trenutno na forumu, se pa takoj prilagodim takšnim razmeram.
Uf, seveda, Kr_eden po tvojem mišljenju kar naj gre, ko ga šmirgla, to ni Kr_eden, to ni isti.
Jap, pa ne bo šel tale Kr_eden, ko pride čas tudi, ne rečem, ampak zdejle še ne.
Andres, kaj ko bi se ti malo odpočil od vse te gonje proti meni, se malo naspal, mogoče streznil in vse ponovno preštudiral, mogoče boš pa le nekje v tem Kr_enmu videl kako svetlečo pikico, mogoče.
Vedi, da jaz proti tebi nimam nič, kaj imaš pa ti proti meni, pa povej, razčistimo in stavr se bo uredila.
Če si za to, jaz sem vedno zato, da se stvari uredijo pametno, mrzim pa podlost, podtikanja in neke nehumane pritiske na bilo kerega, ne samo nase.
Čao Andres