arelena wrote on 01.04.2004 at 17:46:51: 
dragi EXO..,očitno ne veš , kaj pomeni GNOZA.To ni nobena religija,v vednost. In upam si biti TO,kar sem in kar občutim.Prav simpatičen si mi in ker čutim , da potrebuješ veliko ljubezni ,ti jo iz srca pošiljam. Pozdravček
Ja, ja, ti pa gnostik, pheeew, pa se res prepričuješ in preverjaš verodostojnost dogem preko lastnih izkušenj, ne ker si v bistvu zelo zmedena, ne več veš v kaj naj verjameš, ne veš kaj je zgoraj in kaj spodaj, ne ločiš toplega od mlačnega, nekaj se ti je stavlo nekje na sredi poti, blokadice, kompleksi in frustracije, ker nisi zadovoljna s svojim življenjem in, evo, potem pa vzameš prvo stvar, ki se ti servira, in pomisliš, to bo to, pa še sama ne veš, kaj je to... je to to, ali ni to to, sama ne veš, ampak niti tega ne veš, da v bistvu nič ne veš, čeprav si samo misliš, da nekaj veš....
Stojchy pa je zate trtamrta, bogec, idol, kitajski modrec z dolgo sivo bradico, tvoji možgani, da ti ni treba razmišljati s svojimi, tako da namesto tebe misli Stojchy, ti daje vehementne nasvete, ker on dobiva napotke neposredno od inkarniranega boga - Prem Rawata, tako da si povsem pod njegovim vplivom, te je prebanduril, še truditi se mu ni bilo treba, ker si takoj prijela na vabo, niti črva ni bilo na trnku, prijela si za svetleči se trnek, pa se ti je zaust globoko zadrla v mehko povrhnjico, tako da te lahko drugi vodijo, ti plešeš tako, kot drugi pojejo, tako kot ti dirigirajo...
Ne smeš biti tako naivna, preveč čustvena si, pa nasedeš vsakomur, vse verjameš, kritika ni tvoja verlina, gotovo te je že v življenju prevarala kakšna "baraba", ker ljudem verjameš na besedo, nasedaš, sanjariš, misliš si, da so vsi pošteni in dobri kot ti...
No, saj bomo videli, kako dolgo boste zdržali v teh sektah, vztrajneši so tudi po 10 in več let, ko jim ne postane vse skup dosadno in jim ne prekipi čez glavo.....
Še s kruhom je treba šprati, na zmernosti, ti pa si pojela celo kilsko belo štruco, upam da imaš dober želodec, saj vprašanje, kako dolgo, dokler si ga ne sferderbaš... 100% sem, da ne boš zdržala v tej sekti niti 5 let.... No, Rose je vztrajnešja, ona je bila že v puberteti indoktrinirana, da vztraja častnih 20 let, te veze držijo dlje...