Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 
(Read 28985 times)
Andres
5

Re: Odziv na klevete
Reply #90 - 15.01.2004 at 01:27:31

Ah gledam, berem in ne najdem drugega zaključka kot to, da se vsi po vrsti preveč obremenjujete.  
Povedal sem vam o meni vse živo, od žensk do mojih otrok, službe, poslov, do raznih trikov kako priti do onega, ali tretjega. Ampak slednje stvari folk preskoči, presliši, tisto o ženskah potem ostane v umu in to gre naprej-po koloarsko.   Zakaj?  Saj jebemo ste vse iste in vsi smo isti, tako da razlike ni, mislimo itak vsi isto, s to razliko, da nekateri to priznate, drugi pač ne, osebnostni nivo razkrivanja je pa itak  drugačen pri vsakem posamezniku.  In v tem zadnjem odstavku je razkritje Edijevega izreka, da forum ni zrel.  Forum sicer je zrel, dovoljuje vse, samo uporabniki so tisti, ki niso zreli.  Ah, da ne bom vse v en koš zmetal naj izdam, da nekaj je tu še vedno takih, ki so presegli meje drugih uporabnikov.  
  Ne grem zagovarjat rečeno, ker ne lažem, ni me sram, nimam težke vesti,  mi pa ni vseeno če se o meni laže.  Zato v bodoče, ko me kak Exco citira, naj to stori tako kot sem o sebi povedal jaz in ne po nekih Missisippi ovinkih.
Skratka Exco je padel na vseh izpitih medsebojnega komuniciranja, medtem ko ste drugi pokazali vaš notranji jaz. Tisti, ki zna prebrati med vrsticami, mu torej niti ni potrebno ugotavljati osebnostne poteze posameznika. Vse piše v postih, pa amen. In ta stavek, da vse piše v postih sem nekoč že zapisal. Takrat večine trenutno sodelujočih na forumu še ni bilo.  

Andres
Back to top

IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #91 - 15.01.2004 at 07:27:23

Kompletni.  Izrezani iz celote izgledajo precej drugače.
Celotno so pa takile.

exorcist wrote on 23.12.2003 at 10:47:39:
Ja, se oproščam, da sem te razočaral, da sem premiren zate, in da nisem tako ognjevit. Važno, da tebe ne zebe, da "hajcaš" z bukovimi poleni, da dela centralna in vodovodna napeljava, da si kot radiator, tak da se tudi drugi lahko ogrejejo ob tebi, da jih ne zanohti. Sploh pa imate ženske za nekaj stopinj višjo temperaturo, kot pa moški, kajneda, vroča Lilith, he, he? Grin

Fantje, staro in mlado ter odrobljeno, nikar ne pretiravajte s silvestrskimi poljubi pri Lilith, robček med ustnice je nuja, pa nikar ne pijte šampanjca iz njenega kozarca, bila je v Turčiji. Verjamem, da na "svojem področju" prava ekspertiza, profesionalka, ampak hudič je to, da preveč rada potuje, neozirajoč se na vse nevarnosti, ki pretijo nanjo, premalo je pazljiva, a hkrati neustrašna, rada prevzame pobudo, zelo rada nabira mednacionalne izkušnje, zgolj strokovne, se ve, kot Valentina, le da je Lilith še povečala svoj domet izven rajnke Jugoslavije. Ampak, njene metode dela so malce sumljive, je pa res, da si mora biti psihologinja na tekočem, da je rizik in usmiljenje del njenega humanističnega poklica. Globoko pa cenim njeno darežljivost in širokogrudnost, tudi do drugih nacij, ko jo musliman z iskrečimi očmi prosi, da mu pokaže s prstom po zemljevidu, kje leži Slovenija in kaj zmorejo Slovenke, iz kakšnega testa so, in kje se nahaja venerin griček, pardon, alpsko hribovje in Triglav.  Grin

Cenim take ambasadorke in njihovo samopožrtvovalnost, da bo Slovenija bolj razpoznavna!
Wink

exorcist wrote on 10.12.2003 at 14:22:20:
Kdaj si ti nazadnjič dobila, mož te preveč šona, predober je s tabo, nič ga ni v hlačah, pa še sosed je zanič, odkar je prišel v leta, pa mu več ne zda. Ne smeš biti zaradi tega zafrustrirana in jezna na ves moški svet!

???
Kaj te muči, Nera, lahko se meni zaupaš, mlademu fantu, če rabiš preudarni življenjski nasvet? Grin

PS: Nekje sem bral, da ženskam paše, če jih od časa do časa dobijo, deluje terapevtsko. Zbudiš se kot prerojena, samo sončna očala si je treba nadeti gor, če ne uporabljaš make-upa.
Smiley

exorcist wrote on 22.11.2003 at 19:59:11:
,

Lola je lovec, jagerski pes, Ona ruši, razbija, kolomasti, nič je ne ustavi, išče speče samce. Šibrovka je napolnjena, ušesa ušpičena, gobček navlažen, vzela si bo to, kar potrebuje, sedaj, takoj, brez zavor, tu ni kompromisov, niti pogajanj. Ne, ne bo zbirala trofej, ni zbiralec, ne hlasta za krvjo, ne bo trgala mesa, še manj cefrala, lahko se le preobje. V njej se prebuja nov človek, vendar preobtrazba ni bila dokončna, kje je metulj? Ovohavanje ne zadostuje, krucifix, gosenica se je pozabila zabubit, nič ne bo z metamorfozo, ni bilo preboja, še ena zlorabljena žrtev, vakuum še naprej vlada in obdeluje praznino.

Moralke mojega ekspresionističnega zvarka:

Moški, bojte se osamljenih in nezadovolj(e)nih žensk, ker so nepredvidljive.
Grin

exorcist wrote on 07.11.2003 at 18:02:58:
Ja, sekam drva...
Kljukca že imam od malega in mi bo služil do smrti, pač po svojih zmogljivostih, v dobrem in slabem... Žal pa je tako, ko jaz umrem, tudi on umre, to je neizogibno.  
Bojim pa se, da bi ti rabila kljukico, da si pripneš povešene veke ter amotiziraš splahnel "airbag", ker toliko daš na svoj videz oziroma zunanjo pojavnost - fasado. Kdaj si bila zadnjič pri lepotnem kirurgu? Vidim, da se zelo lepo izražaš, očitno je k temu  pripomogel face lifting, morda liposukcija, silikonski vložki?  Grin

Na neizogibno krizo zrelih srednjih let!
Wink

exorcist wrote on 24.09.2003 at 11:33:59:
Ah moras biti ze starejsa kot 31, sodec po tvojem okostenelem pisanju, ha, ha. Grin Se ti roke ze kaj trosijo? Hm zdi se mi, da rabis pravega dedca, tale forum pa uporabljas samo kot substitucijo oziroma kompenzacijo za... Pa je anisi ti spisala knjige Starec in morje?  Grin
Kaj, kje je ostalo življenje, ki si ga imela v sebi?

Joj, kak sen jaz zloben, he, he

exorcist wrote on 26.09.2003 at 12:23:47:
Se opravičujem zgornji dami, morda sem bil res malce grob, ker me včasih spodnese, čeprav še ni poledice na cestah. Saj me itak ni resno vzela, ker sama dobro ve kakšne sorte tiček sem jaz in 3/4 ne mislim resno, kar napišem, rad pa netim male požare in drezam z dolgo palico v mišje luknje, pa ne samo v mišje luknje, tudi one luknje,,, he, he...  Grin

Ajd, žal mi je Marjana, posipljem se s pepelom, obžalujem, ker sem grešil, žal mi je, res mi ježal, Darinka samo ti veš, kako te cenim in spoštujem...
Grin

exorcist wrote on 28.09.2003 at 18:06:26:
hm, sami zanimivi ljudje ste, malce drugace sem si vas predstavljal, bil pozitivno presenecen  Grin

Lilith sicer adrenalinski manijak na cesti, sicer pa naju je z Dylanom varno pripeljala domov, ceprav je napihala 1, 5 promila, ko so jo stavli modri angeli, he, he

Ne, ne se samo hecambilo je 0.00  Grin
Wink
Back to top

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #92 - 15.01.2004 at 09:51:15

Quote:
Celotno so pa takile.

Ni bilo mišljeno, da quotam samo izseke, ampak je bil bolj namen, da dam naslov do celotnega teksta, ki si ga lahko vsak sam prebere. In si vsak ustvari svoje mnenje.

Kreden, ti pa si olajšal delo. Wink
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #93 - 15.01.2004 at 12:07:05

Quote:
Celotno so pa takile.

Drži, hvala, da si me opozoril. Temu se reče manipulacija z montažo, kot rezanje filmov, da se prikaže tisto, kar si dejansko nekdo želi, da resnico prikaže v drugi luči, da nekoga očrniš ali povzdigneš, če trgaš stavke iz konteksta, kot je podlo Lance-ovo početje. Ponavadi se le teh manipulacij poslužujejo diktatorki in totalitaristični režimi, ki nadzirajo medije, da zavajajo svoj narod in zakrijejo dejanskost pojavov.

ŽE IZPUŠČANJE SMEŠKOTOV NI FER, ker zastopajo neke vrste mimiko obraza na forumih.
Back to top

IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #94 - 15.01.2004 at 12:59:28

Povezava do vsakega orginalnega posta je takoj zraven, samo klikneš na ime zgoraj kjer piše :  exorcist wrote: se ti seveda malo obarva in klikneš, ter lahko prebereš celi tekst, samo, to naredi zelo malo ljudi, ker se jim ponavadi ne da ali pa sploh ne vedo za to in so primorani verjeti samo tistemu delu ki je quotan, nobenmu se pa ne da iskat po forumu.
Če pa že dajemo gor nekaj od nekoga, naj bo to celi tekst, kot pa samo neki izrezek, kajti, presenečen sem bil, ko sem pregledal tale Lancov post, niti nisem vedel, da je Exo tole pisal in me je seveda prav zaintereseralo, zato sem šel v to ker sem videl, da vse glih ni tako kot pa je v Lancovem postu izpadlo ?

Pa Lance, nič slabega nisem s tem hotel, pač, lažje je razumeti celi post kot pa samo del izreza nekega posta.

LP.
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #95 - 15.01.2004 at 13:07:11

Quote:
Če pa že dajemo gor nekaj od nekoga, naj bo to celi tekst, kot pa samo neki izrezek, kajti, presenečen sem bil, ko sem pregledal tale Lancov post, niti nisem vedel, da je Exo tole pisal in me je seveda prav zaintereseralo, zato sem šel v to ker sem videl, da vse glih ni tako kot pa je v Lancovem postu izpadlo ?

LP.

Imaš prav. V originalnih exotovih postih so še dodatne žaljivke in klevete. Izgleda, da je bil Lance prizanesljiv do exota....
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #96 - 15.01.2004 at 13:08:38

Andres wrote on 15.01.2004 at 01:27:31:
Ah gledam, berem in ne najdem drugega zaključka kot to, da se vsi po vrsti preveč obremenjujete.  

Je Andres taksist?
Ne dopušča drugim njim lastnih čustev in občutkov?
Jih mora po svoje vrednotiti?
Back to top

IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #97 - 15.01.2004 at 13:23:54

Lilith wrote on 15.01.2004 at 13:07:11:
Imaš prav. V originalnih exotovih postih so še dodatne žaljivke in klevete. Izgleda, da je bil Lance prizanesljiv do exota....

Imaš pa hudo temno stran ???   Le kdo bi si mislil  ???
Povsod žaljivke, klevete.....

Škoda, da se kažeš v taki luči.
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #98 - 15.01.2004 at 14:30:54

Quote:
Imaš pa hudo temno stran ???   Le kdo bi si mislil  ???
Povsod žaljivke, klevete.....

Škoda, da se kažeš v taki luči.

No, če ti misliš, da tisto niso žaljivke in klevete, potem se dogaja ravno to, na kar že ves čas opozarjam. Ti torej slepo verjameš temu, kar je exo napisal o nas. Naša resnica te pa ne zanima. Sploh pa ne, če je naša resnica ta, da vsebuje exotovo pisanje žaljivke in klevete. Ker potem je treba to resnico hitro pripisati naši temni strani.
Svinjarija vendar ni zunaj nas, pač pa izključno v nas. Okrog nas je vendar ena sama ljubezen. Veš da. To bo to.
Svašta.
Back to top

IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #99 - 15.01.2004 at 14:41:41

Lilith wrote on 15.01.2004 at 14:30:54:
No, če ti misliš, da tisto niso žaljivke in klevete, potem se dogaja ravno to, na kar že ves čas opozarjam. Ti torej slepo verjameš temu, kar je exo napisal o nas. Naša resnica te pa ne zanima. Sploh pa ne, če je naša resnica ta, da vsebuje exotovo pisanje žaljivke in klevete. Ker potem je treba to resnico hitro pripisati naši temni strani.
Svinjarija vendar ni zunaj nas, pač pa izključno v nas. Okrog nas je vendar ena sama ljubezen. Veš da. To bo to.
Svašta.

Kaj jaz mislim, to še nisem napisal in ne moreš ocenjevat mene na podlagi tega kar kažem tebi s temi mojimi posti.
Ampak ti sama si napeljala stvar tako daleč in seveda sama si nehote vzbudila v sebi ves ta silni strah, pred kom ? Zakaj ?
Bog si ga vedi.
Slepo verjet je nekaj kar je najbolj neumnega pri človeku.
In če že kdo slepo tukajle v nekaj verjame si to prav ti in seveda si se sama takšno opisala, ko boš čistih misli in ne tako na temno stran obrnjena si še enkrat preberi tele tvoje poste in seveda vse odgovore nanje, mogoče se boš takrat samo nasmejala, danes pa žal......
Ja, svašta, svinjarija je izrecno v tebi, kajti ti si takoj ob pisanju Exotovega pisma Andresu pohitela z odprtjem tegale topika, LE KAJ TE JE TAKO PRIZADELO ?
Si mar ti Andres ???

Ali pa, kot sem že nekje zapisal, si se našla v Exotovem opisu in si se tako močno ustrašila, da sedaj praktično ne veš več kaj delaš ?

Le beri se, NEKOČ...........
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #100 - 15.01.2004 at 14:48:06

Je kreden taksist?
Back to top

IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #101 - 15.01.2004 at 14:58:15

Lilith wrote on 15.01.2004 at 14:48:06:
Je kreden taksist?

Kr_eden ni taksist ker je to slabo plačano delo  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Pa vsi te jebejo, ker ma cajt  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

A je mogoče Lilith taksistka ???
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #102 - 15.01.2004 at 17:02:42

Quote:
ne moreš ocenjevat mene na podlagi tega kar kažem tebi s temi mojimi posti.

nego???

Andres wrote on 15.01.2004 at 01:27:31:
Vse piše v postih, pa amen.

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #103 - 15.01.2004 at 17:18:41

gape wrote on 15.01.2004 at 17:02:42:
nego???

Nego šta  ???

Šta je Gapčino, jesi se opet naduvao, pa držiš bogove za jaja  ???
Back to top
« Last Edit: 16.01.2004 at 06:59:39 by kreden »  

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #104 - 15.01.2004 at 22:46:51

Kr_eden in Exo, vidva, ko tako pozorno prebereta poste, kaj sta slepa al kaj?

Zberita se in pozorno preberita:

Quote:
Vzel sem si nekaj časa in malo izbrskal teme, pri katerih ni bil ''najbolj prijazen do svojih sogovornikov'' v threadih (navajam bolj naslov do teh tem):

Quote:
Ni bilo mišljeno, da quotam samo izseke, ampak je bil bolj namen, da dam naslov do celotnega teksta, ki si ga lahko vsak sam prebere. In si vsak ustvari svoje mnenje.

Če bi tukaj gor quotal vse, kar sem hotel, bi porabil dve strani. Uporabniki foruma že znajo priti do celotnega teksta.

Sploh pa se mi zdi, da celotni tekst ne zmanjša kaj dosti bistva. Ker so nekod v ''zakritem'' delu še bolj sočni izrazi. Exo, ti se zdaj ven mažeš s smajliji in tistim, da je tvoja udeležba tukaj zajebancija. Pa si prepričan?

exorcist wrote on 15.01.2004 at 12:07:05:
da nekoga očrniš ali povzdigneš, če trgaš stavke iz konteksta, kot je podlo Lance-ovo početje. Ponavadi se le teh manipulacij poslužujejo diktatorki in totalitaristični režimi, ki nadzirajo medije, da zavajajo svoj narod in zakrijejo dejanskost pojavov.

ŽE IZPUŠČANJE SMEŠKOTOV NI FER, ker zastopajo neke vrste mimiko obraza na forumih.
 Tongue

Exo, iščeš bilko rešilko, da bi ti še uspelo pobegniti v lasten iluzionistični grad. Ampak slej ko prej se bo treba soočiti s seboj in realnim svetom.

Ali ciljaš morda tudi na to, da sem otrok totalitarističnega sistema in 45 letne vladavine enoumja? Ja, se spomnim, ko je umrl naš drug Josip, se spomnim proslav za 29. november in zasedanj CKZKJ, pa dedka mraza.... Mogoče se me ta režim še drži in je bolj močan kot 10 let ministriranja pri maši in 2 leti opravljanja vloge cerkvenega ključarja in glavnega postavljalca jaslic.
Tako, da konec koncev, nisem imel dosti drugačne vzgoje od tebe.  Wink

Sploh pa: quotanje gor ali dol, saj se ljudje dokaj zlahka spomnijo tvojih odisejad tukaj na forumu. In še enkrat pravim: tvoja zajebancija je že zdavnaj prestopila bregove dobrega okusa.

Enkrat na začetku tvojega prihoda na forum, si si zelo dobro zapomnil eno mojo zelo osebno stvar, ki sem jo omenil na chatu. In, ko si mi jo čez kar nekaj časa vrgel pred nos z drugim namenom, kot se o tem pogovarjati, sem se prvič bolj zamislil o tem, kaj si ti za en tič. Potem pa si tako vedno bolj v ta vrtinec padel.

Ne vem že, od kod ta pregovor: vse se plača, vse se vrača.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8