kr_eden
Ex Member
|
Kompletni. Izrezani iz celote izgledajo precej drugače. Celotno so pa takile. exorcist wrote on 23.12.2003 at 10:47:39:Ja, se oproščam, da sem te razočaral, da sem premiren zate, in da nisem tako ognjevit. Važno, da tebe ne zebe, da "hajcaš" z bukovimi poleni, da dela centralna in vodovodna napeljava, da si kot radiator, tak da se tudi drugi lahko ogrejejo ob tebi, da jih ne zanohti. Sploh pa imate ženske za nekaj stopinj višjo temperaturo, kot pa moški, kajneda, vroča Lilith, he, he?  Fantje, staro in mlado ter odrobljeno, nikar ne pretiravajte s silvestrskimi poljubi pri Lilith, robček med ustnice je nuja, pa nikar ne pijte šampanjca iz njenega kozarca, bila je v Turčiji. Verjamem, da na "svojem področju" prava ekspertiza, profesionalka, ampak hudič je to, da preveč rada potuje, neozirajoč se na vse nevarnosti, ki pretijo nanjo, premalo je pazljiva, a hkrati neustrašna, rada prevzame pobudo, zelo rada nabira mednacionalne izkušnje, zgolj strokovne, se ve, kot Valentina, le da je Lilith še povečala svoj domet izven rajnke Jugoslavije. Ampak, njene metode dela so malce sumljive, je pa res, da si mora biti psihologinja na tekočem, da je rizik in usmiljenje del njenega humanističnega poklica. Globoko pa cenim njeno darežljivost in širokogrudnost, tudi do drugih nacij, ko jo musliman z iskrečimi očmi prosi, da mu pokaže s prstom po zemljevidu, kje leži Slovenija in kaj zmorejo Slovenke, iz kakšnega testa so, in kje se nahaja venerin griček, pardon, alpsko hribovje in Triglav.  Cenim take ambasadorke in njihovo samopožrtvovalnost, da bo Slovenija bolj razpoznavna! exorcist wrote on 10.12.2003 at 14:22:20:Kdaj si ti nazadnjič dobila, mož te preveč šona, predober je s tabo, nič ga ni v hlačah, pa še sosed je zanič, odkar je prišel v leta, pa mu več ne zda. Ne smeš biti zaradi tega zafrustrirana in jezna na ves moški svet! ??? Kaj te muči, Nera, lahko se meni zaupaš, mlademu fantu, če rabiš preudarni življenjski nasvet?  PS: Nekje sem bral, da ženskam paše, če jih od časa do časa dobijo, deluje terapevtsko. Zbudiš se kot prerojena, samo sončna očala si je treba nadeti gor, če ne uporabljaš make-upa. exorcist wrote on 22.11.2003 at 19:59:11:, Lola je lovec, jagerski pes, Ona ruši, razbija, kolomasti, nič je ne ustavi, išče speče samce. Šibrovka je napolnjena, ušesa ušpičena, gobček navlažen, vzela si bo to, kar potrebuje, sedaj, takoj, brez zavor, tu ni kompromisov, niti pogajanj. Ne, ne bo zbirala trofej, ni zbiralec, ne hlasta za krvjo, ne bo trgala mesa, še manj cefrala, lahko se le preobje. V njej se prebuja nov človek, vendar preobtrazba ni bila dokončna, kje je metulj? Ovohavanje ne zadostuje, krucifix, gosenica se je pozabila zabubit, nič ne bo z metamorfozo, ni bilo preboja, še ena zlorabljena žrtev, vakuum še naprej vlada in obdeluje praznino. Moralke mojega ekspresionističnega zvarka: Moški, bojte se osamljenih in nezadovolj(e)nih žensk, ker so nepredvidljive. exorcist wrote on 07.11.2003 at 18:02:58:Ja, sekam drva... Kljukca že imam od malega in mi bo služil do smrti, pač po svojih zmogljivostih, v dobrem in slabem... Žal pa je tako, ko jaz umrem, tudi on umre, to je neizogibno. Bojim pa se, da bi ti rabila kljukico, da si pripneš povešene veke ter amotiziraš splahnel "airbag", ker toliko daš na svoj videz oziroma zunanjo pojavnost - fasado. Kdaj si bila zadnjič pri lepotnem kirurgu? Vidim, da se zelo lepo izražaš, očitno je k temu pripomogel face lifting, morda liposukcija, silikonski vložki?  Na neizogibno krizo zrelih srednjih let! exorcist wrote on 24.09.2003 at 11:33:59:Ah moras biti ze starejsa kot 31, sodec po tvojem okostenelem pisanju, ha, ha.  Se ti roke ze kaj trosijo? Hm zdi se mi, da rabis pravega dedca, tale forum pa uporabljas samo kot substitucijo oziroma kompenzacijo za... Pa je anisi ti spisala knjige Starec in morje? Kaj, kje je ostalo življenje, ki si ga imela v sebi? Joj, kak sen jaz zloben, he, he exorcist wrote on 26.09.2003 at 12:23:47:Se opravičujem zgornji dami, morda sem bil res malce grob, ker me včasih spodnese, čeprav še ni poledice na cestah. Saj me itak ni resno vzela, ker sama dobro ve kakšne sorte tiček sem jaz in 3/4 ne mislim resno, kar napišem, rad pa netim male požare in drezam z dolgo palico v mišje luknje, pa ne samo v mišje luknje, tudi one luknje,,, he, he...  Ajd, žal mi je Marjana, posipljem se s pepelom, obžalujem, ker sem grešil, žal mi je, res mi ježal, Darinka samo ti veš, kako te cenim in spoštujem... exorcist wrote on 28.09.2003 at 18:06:26:hm, sami zanimivi ljudje ste, malce drugace sem si vas predstavljal, bil pozitivno presenecen  Lilith sicer adrenalinski manijak na cesti, sicer pa naju je z Dylanom varno pripeljala domov, ceprav je napihala 1, 5 promila, ko so jo stavli modri angeli, he, he Ne, ne se samo hecambilo je 0.00
|