t
5 p
Ride si sapis!
Kozmos
"Halo, je tam loto?" zavrtim stevilko. "Ja, loterija Slovenije, zelite?" "Rad bi se pritozil". "Izvolite.." "Protestiram, ker ste me izkljucili iz zrebanj." "Kako izkljucili, to morate pojasniti." "Pri nobenem zrebanju me ne upostevate." "To je nemogoce. Pa imate stavne listke?" "Nimam." "Veste kaj, a ste Gorenc?" "Poslusajte, od mene protizakonito zahtevate osebne podatke.Za to vas bom tozil" "In zakaj nas boste se tozili?" "Ker ste me izbrisali, protizakonito in protiustavno." "Madonca, vam se je utrgalo. Saj menda veste, da vsak, ki hoce sodelovati pri zrebanju, mora vplacati stavni listek. Sele potem lahko priigra zadetek." "Ne, vi bi nas morali obvestiti, vsakega posebej, da imamo moznost kupiti stavne listke. Saj ste menda drzavna loterija" "To ze dolgo nismo, zdaj smo Loterija Slovenije, d.d." "Aha, priznavate, da ste bili prej drzavna loterija, potem pa ste spremenili status, ne da bi o spremembah obvestili vse drzavljane." "Pa saj to vsi vedo!" "Jaz ne vem.In veliko je takih, ki to ne vedo. Morali bomo obvestiti Matevza Krivica, Helsinski monitor...in javnost nasploh o krivici.." "Pa kaj pravzaprav hocete?" "da nam priznate status stalnih igralcev lota od takrat, ko ste prenehali biti drzavna loterija" "In kaj boste potem zahtevali?" "Potem bom zahteval odskodnino, vse glavne dobitke od takrat plus zamudne obresti!"
|