Petra. wrote on 03.01.2004 at 15:39:42:Exo, kako to da se osredotočaš samo na pijane ženske? Tema se nanaša tudi na moške. Pa pol spet, a res samo za novo leto?
Sama za letos ne morem rečt, da so ble kake fejst pijane babe kje, ker jst jih nisem vidla.

Se pa strinjam s tem, da naj bi se opiti ljudje vozili s taksiji. Ali treznim voznikom. Čeprav sem tudi sama že marsikdaj prisedla v avto s pijanim voznikom. Sama, ko pijem, ne vozim.
Za to novo leto sem bla pa preveč prehlajena, da bi se ga lahk kaj napila.

Tko na izi, 2 deci ledenega vina, pa 2,5 deci enga rdečega dobrega.
Glede unih primerjav med ženskami in moškimi pa bi bilo treba gledat na vsakega posameznika, ne morš kar tako posploševat tega.
Kakorkoli vzameš, zame je ženska še skoz ženska, moški pa moški. Sta različna, a se zato dopolnjujeta, kar je prednost. Nikoli ne boste enake moškim, ste samo enakopravne, mi pa ne bomo nikoli enaki ženskam. Hočeš ali nočeš, ni vseeno, če se punca, bodoča mamica ali moški napije, ker ste nekatere, će že ne vse, nore do skrajnosti, pa to že po par kozarčkih. Zdaj, ko so spolne vloge zamenjane, ko so moški copate, softyji, pa si nekatere zopet želijo moškega s trdo roko, ki je macho, zato imajo zraven vzornega moža in očeta še ljubimce. Ti jim celo sedaj, ko jim je ustreženo, niso več všeč.
To je vse zelo kompleksno, ampak nikoli ne bom imel dobrega mnenja o teh mamicah in puncah, ki se ga načreplejo do nezavesti, tudi nakadijo, da lovijo ravnotežje, potem pa zjutraj previje otroka ali pa ga pelje v vrtec, po možnosti še s čikom v roki. Psihološko je dokazano, da je le mati tista, glavni člen, ki je najpomembnejši za otroka, že v maternici stres mamice vpliva na zarod, potem ga doji, šele po par letih se otrok nekako začne navezovat še na očka, tudi čustveno. Mati in otrok sta v tesnem sožitju v teh zgodnjih otroški dobi, kot simbioza med goba in drevesom. Otrok je čisto odvisen od matere, tako na psihološki kot na fizični ravni. Vprašajte psihologe, kdo je glavni faktor za pravilen in zdrav duševni razvoj otroka, če mi ne verjameš! Mati, mati in še 1x mati.
Devi, ti nimaš penisa, zato ne moreš biti moški, lahko nam ga samo zavidaš, kot je že trdil Freud, zato imaš komplekse! Ko mi boš dokazala, da je moški = ženska, potem se lahko dalje pogovarjava.