sinjeoka wrote on 04.01.2004 at 12:32:57:exo, exo
kdor molči - PRITRJUJE
če tipom v splošnem (in tudi TEBI) dogajanje ne bi bilo všeč, tega ne bi počenjali
in ali misliš, da bo tako pridno dekle kot ga ti iščeš, hotela takega kot si ti, nepoboljšljivega voayerja?
Tvoje besede govorijo eno, dejanja pa drugo. In ljudi se sodi po dejanjih
Eh, ti ne veš, kaj je v riti toplega.

Od kod pa tebi take ideje, vojer opazuje nekoga (objekt poželjenja) zakamufliran iz zasede, skozi ključavnico, kjer se naslaja ob ženskah/moških v kočljivih situacijah., npr. razgaljene, pri spolnem aktu, kako se slačijo in tuširajo itd. Vojer je vedno skrit in neviden za širšo okolico, kot duhec, noče biti opažen.
Druga povsem različna, na pram vojerstvu, stvar je opazovanje in opažanje, kaj kdo dela, kaj se dogaja in kaj kdo počne
Prav imaš, mogoče govorim malce začinjeno, počnem pa druge stvari - torej so dejanja različna od mojih besed. Dejansko sem zelo miren in mil tip, prava dobričina, to mi je rekla ena punca na novoletni zabavi, ki sva se nekaj pogovarjala, tadruga, ki sem jo malce drezal, pa je rekla, da mi mi že zdavnaj eno prisolila in da sem čuden. To pa samo zato, ker sem jo nekaj kibical in ker je bila malce v rožicah.