Oho, zrela dama, a tudi izkušena, praviš? Glavno, da si trpka, in ne kisla, ali pa črviva. Ne vem, če je jabolko načeto, gotovo ni več tako dobro, kot če je celo. Na njej se pozna ugriz, pa sline od teh, ki so jo grizljali, tako jabolko je bolj izpostavljena mikrobom in bakterijam, hitreje zagnili, postane neužitno, pokvarjeno. Problem pa se pojavi v tem, da jaz nimam dobre želočne kisline, morda jo ima kdo drug, pa je možno, da bi bruhal zaradi zastrupitve (gastritis), zato ne riskiram kaj preveč. Predvidnost je mati modrosti, pravijo modreci.
Če sam nisi tak, torej o temu nič ne veš in govoriš samo o tistem, kar so ti drugi povedali. Ne, nihče mi ni nič povedal, niti Miškotovi prekmurski strici. Gledaj in se uči, tega se jaz držim, pa ne da bi bil vojer, packa.
Je to logični zaključek ali ne? Zaključek je logičen le, če so premise logične.
Kadar koli pa se bom uprla takemu obnašanju do žensk, kot je tvoje. Hja, jaz naravnost obožujem ženske. Ne vem, od kod ti ta ideja? Tvoja hčerka mi je še posebaj všeč, ker se ni vrgla po materi, je bolj mirna, ha, ha, ha....

PS:
Zrelo jabolko je utrgalo z veje, veja je zanihala in malega polhka je odneslo v zrak. Padel mi je naravnost v naročje, bil je mehak, jabolko pa se je ob padcu razbilo in se raztreščilo na več delov, očitno je bilo preveč zrelo. Bom pa jo uporabil za krhlje ali za domač jabolčni kis!