ma titud zelo dober point ... je pa res da so se posvečeni že precej nazaj odpovedali tej vlogi (katero jim z največjo lahkoto takoj dodelim nazaj) ... vlogi 'urejanja' foruma namreč ... tko da ... dokler ne zasledim manipulacij sistema je reč taka kot je ... anarhistično-demokratična ... vsak lahko predlaga kar če, vsak lahko zagovarja kar če, vsak lahko razpravlja o čemer (ho)če, vsak lahko lobira za kar če ... odločmo se skupi ... bom reku tko ... po domače ... večina me mora prepričat da ustvarim nov dir (al pa karkoli druzga for that matter ... še pomnimo npr čine ... je blo mal ljudi za ukinitev ... za obdržanje pak skoraj nikogar, razen mene ... a mamo čine dons ??? zvezdice sm pa obdržu (kse mi zdi da se jih niti ukint ne da ... no ... činov več ni - ker pač niso podpiral dveh različnih spolov - za drugega ne)).
obstaja možnost da minimalna manjšina - en človk, neki predlaga in se nihče ne pobuni in če se men zdi da reč podpira smisel - purpose - jo bom uheku notr, če mi le zmožnosti dopuščajo ...
to je seveda moj pogled ... bi lahko reku s tehničnega stališča ...
definitvno preden začneš blodit o takih rečeh samson, se nujno splača izučit o pravilih igre. za to so postavljena, da je sprememba (sploh) mogoča, da je ni treba izsiljevat ...
in kot je pametno povedu dalaj lama
nauči se zakonov da boš lažje plul med njimi ... (ne (pa) po njih)
kar pa se tiče tvojega vprašanja samson ...
Samson wrote on 09.11.2003 at 13:37:03:Mnogokrat pa so težave, ki jih človek sam ne povzroča, ampak jih povzročajo drugi. Ali mogoče misliš drugače?...
precej dobro izhodišče :::
Quote:težave so zato, ker neki v tvojem lajfu (ni mišlem tvoj osebno, ampak na sploh) ni vredu in te opozarjajo, da morš neki spremenit. In pol se težave stopnjujejo do te mere dokler ti enkrat ne postane jasno v čem je problem. In si se naču neki, pol se pa začneš spet neki učit in če nisi (spet) dovzetn za učenje se začnejo problemi spet stopnjevat.
mislim drugače ... u bistvu ne mislim ... vem ... verjamem bo zate boljša beseda verejtno ... mislt je brez veze ... treba je doživet ... za tako reč pa moraš imet jajca ... živet tko in tko in videt kam te prpelje.
se reče
po teoriji
če te neki jebe in četudi ti to jebanje zgleda kot da bi blo nanešeno od zunaj, je to nanešeno od zunaj (na tebe) izključno zaradi tega, ker ti naravnost prosiš za to, to rabiš, ti rabiš da te tam in tam zaboli, da te opomni da tuki je pa neki kar ti ni glih povšeči še ... zakaj ti ni povšeči ???
res še vedno verjameš, da te neka stvar ne bo več motila, ko boš dosegel da te stvari ne bo več v tvoji okolici ???
res še vedno verjameš da je ta pot lažja ???
ne trdim da je nemogoča namreč ... ampak ali je lažja, ali je sploh kaj zabavna.
v skrajnosti jest to pot vidim kot asket sredi puščave.
razsvetljenje 100% ... ampak ... nismo za to tuki.
mi ne.
mi ki smo v tem okolju rojeni ne.
mi to že znamo.
ne znamo pa niti pod razno - po večini - ohranjat svojega notranjega miru ne glede na zunanji nemir.
na kratko.
tko da ... so težave v okolici, ki se ne tičejo direktno tebe, ampak te težave niso tvoje težave in jih zato ne moreš imenovat težave (saj te ne težijo).
to so pač posledice, posledice, ki se dogajajo drugim, če se te posledice dogajajo tudi tebi, obstaja v tvojem ustroju luknja na to temo, to luknjo je treba raziskat in ozavestit. ko to ni več luknja to ni več tvoja težava ... to ne pomeni da težave več ni ... samo ... tebe se ne dotakne ... več ... pride še preizkus ... da vesolje (bolje bog mogoče zate) preveri če to res obvladaš ... in pol je naslednja stopnja.
in umes je prehod

je to zanimivo
bog vedi kaj je tebi izziv
ti bojo punce povedale kje si ga lahko najdeš, če si taka duša da ga maš v tem lajfu (če te zanima in jih boš poprosu) ... izziv za razsvetjenje namreč ... men pravjo da ga mam na ... jasnem izražanju se mi zdi ... valjda sm si izbral full izi materiale za izražat ... kenede ... tko da ... če kdo kej ne razume, naj kr praša ...
recimo ... k se mi glih da ... kaj bi blo, če bi jest za ta izziv lajfa vedu že prej ... zihr bi si hotu uštimat kakšno bolj izi varjanto o keri vem kr neki in kjer obstajajo predefinirane besede, kjer se z lahkoto jasno izraziš če le poznaš dovolj strokovnih izrazov ... lahko bi se učil te veščine na strokovnih dogodivščinah ... strojniških al pa blj računalniško strojniških ... zihr bi bil izziv ... ampak tole duhovno sranje ... k vsak blod po svoje in ma vsak prov ... e tuki je izziv.
tko kt prav oracle:
no one can view over the choices he can't understand
i mean
NO ONE
zato smo zlo različni ... vse je zlo simpl samson ... nikol niso drugi krivi, za vse kar te kakorkoli moti si kriv ti sam.
obstaja tuki miljon nians, katere sm pa že obdelu ...