Quote:ARS wrote on 15.03.2006 at 10:02:47:Quote:ARS wrote on 15.03.2006 at 09:24:22:Quote: Quote:"Nic ni narobe s seksom. Vendar ga ne nosi v glavi povsod, kamor gres; ostane naj v spalnici."
Neki je, a še deleč od samospoznanja.
S tem se mora itak vsak sam "matrat" ...
S samospoznanjem, namrec.
Pr seksu sta ponavad vsaj dva, ki se ...
Da bi dosegu samospoznanje morš opustit seks in brez seksa ne morš dosežt samospoznanja.
Ves, moja babi bi prstavla: "Vsakemu svoje." al pa "Mus je sam umret." al pa oboje ...
Jest se pa itak izogibam uporabi nekaterih glagolov, med drugim "morati", "ne moči", "probati" ...
Aja, zanimiv to. Sploh pol, ko pogledam tvoj post, ki je tud v tem quotu bolj zgoraj.
Če hočeš dosežt samospoznanje morš opustit seks, a samospoznanja se ne da dosežt brez seksa. Tist k ne seksa ni zares samospoznan in tist, ki seksa je deleč od samospoznanja.
Ne stekam, na kateri moj post (ali pa nedoslednost) gledas nazadnje in zakaj ... kam v bistvu meces "kost". Men zgleda zdele to tko, kot da zelis, da je tvoj zapis "splosno & za vse veljaven" oziroma da mu kimam(o). No, ta, da "s seksom al pa brez seksa, v nobenem primeru ni samospoznanja".
Vse, kar najverjetneje se lahko dodam, je, da se lohk ti vrtis okrog teh besed kokr hoces in kokr dolg hoces, pa seks v mislih meles ... pa se skoz tole tvojo dilemo prebijas. Meni le-ta, vsaj trenutno, ni nobena dilema; ne teoreticno ne prakticno. Cetudi to morebiti pomeni, da sem se miljama daleko od samospoznanja ... Mi tuhtanje zaradi tuhtanja ni blizu; grem mnogo raje na "preverjanje in izlocanje skozi delovanja". In mi zaprmej ni dolgcas; pa se kako novo pozo al pa uzitek in - seveda - spoznanje k samospoznavanju dodam.
Memgrede, men je blizu tista, da "se ucimo do svojega zadnjega diha". Zato mi je neizogibno blizu tudi to, da se bom "samospoznavala" do svojega zadnjega diha. Cemu bi se torej retoricno obremenjevala s tem, ali se bom samospoznala ali pa ne, pa kolk sem se dalec ... ali pa ze blizu. Sej se do konca itak nikol ne bom.
Lepo bodi(te),

ARS
PS: Ce pa se slucajno vseen bom, do konca, ze enkrat, mi je pa cist useen; sem tukile in zdele in to je zaprmej edino, kar je neizogibno ...
PS: Sicer pa, ce te resnicno bega, da v nobenem primeru ne bos samospoznan, al seksas al pa ne ... Sej pol pa ja ni nobene dileme vec - seksat je pa ja boljs kokr pa ne. No, mnogim. A ce bi bil raje samospoznan ... bojda je velik zensk, ki jim ni do seksa. Mrbit se da pa mero najdt, cist enmal seksa in velik samospoznavanja ... Al pa ... Ma, dost heca. Grem rajs jest.