Quote:s cim pa lahko podpreta tole izjavo, EvaZh in Bp?
Quote:pomojem da Vse je Eno ne bom razlagala, ker sm pretipkala to v Osvobajanje prvi del, druga stran - rdeče besedilo
Kar se tiče vseeno... gre pa za sprejemanje. Sprejemanje, ki je v zavedanju, da je Vse Eno, zelo mogoče.
Kar sem hotla reč je, če te zanima iz kje ta izjava si lahko prebereš tole, akr sem zgoraj omenila, ker mam zdejle več časa, ti bom link dala,
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=knjige_filmi;action=display;num=1...to je teoretična podlaga za to mojo izjavo. Ne spomnim se, da bi pisal tukaj noter
"vseeno"; in seveda ni na vsak način vseeno, kot tud marsikomu ni na vsak način Vse Eno. Men npr. tale Vse Eno včasih kar odjadra kam...ampak nameravam stalno zavedanje da je Vse Eno.. kar pa za "vseeno" še bolj drži
Quote:a ce bi pa pretipkavala da je vse razlicno bi pa to veljalo? torej je tvoje podpretje tiste izjave tisto kar ti pretipkas? (in ne tisto kar ti spoznas, cutis, itd.?)
torej si ti sprejela, ko si se zavedla, da je Vse Eno, in da je to zelo mogoce?
Jest o tebi in o tem, kar si ti pretipakl in skopiral ne mislim tko razmišljat.
o "vseeno"sem pa hotla reč to, da če se opominjam, da je Vse Eno, mi je sprejemanje zelo olajšano - se pravi, lažje mi je vseeno. Vseeno-ta pa vseeno

ne mislim na brezbrižen način, ampak na način sprejemanja.
Tud tega ne gre pojmovat kot metanje v isti koš. Exo.. hmm, vsi smo povezani med seboj. Nihče ni boljši/slabši, vsak je nepogrešljiv del celote=Vse je Eno. Nekako vsi drugačni, vsi enakopravni.
Če ti je to kaj bližje
ma, povej če sm kaj izpustila, zdej morm it