Quote:Povprasal sem vas, kaj bi radi, ker ste se mi zazdeli ze skoraj tako resnobni, kot v cerkvi, kjer se je baje treba trikrat pokrizat pred oltarjem in ste iz zabavnega in morda tudi koristnega druzenja skoraj naredili se en formalen (in izpraznjen?) obred (Lance-ov predlog).
aja se vprasanje, kdo je tisti, ki dela paniko in kdo je tisti, ki hoce delat red?
Kak se grozno sliši a ne, red delat

Chat naj bi bil prostor za zabavo.
Sam po zadnjem reiki chatu me je obšlo, da je to zadnji reiki chat, na katerem sem bila. Če sem nekje in si želim nekaj počet, potem si želim, da se imam tam fajn tudi zato, ker stvar, ki jo počnem, laufa in ne mečem časa in energije v prazno. Sicer je vseeno, če sem na normalnem chatu, škoda vsakega namena.
Niso vsi chati enaki, v glavnem, ko hočeš nekje nekaj počet, rabiš za to, da nekaj počneš tud določene pogoje, da lažje to delaš.
Ko prideš na delat reiki na daljavo, (ki je pošiljanje energije), moraš biti sproščen in pripravljen na take vrste dajanje. In ker smo ljudje podležni vplivom okolja, je tudi za optimalno delo z reikijem potrebno vsaj harmonično okolje, da se človek lahko sprosti in se energy pretaka.
Ko se na chatu začnemo pričkat, ko se na chatu začne pozornost prelivat v neko drugo smer, ki ne podpira nekega pozitivizma, pač pa iritira al pa provucira, potem ljudje začnemo blokirat.
Ne zgodi se to vsakemu vedno. Nekdo, ki pošilja reiki, je lahko v nekem trenutku tolko osrediščen v sebi, da ga okolje niti malo ne moti, nekdo drugi, ki je bolj občutljiv na vplive okolja, pa je lahko zmoten vsakokrat, ko okolje več ne nudi optimalnih pogojev za delo z reikijem in ne more delat reikija, zaradi česar je na chat sploh prišel.
Zadnje čase je reikistov na reiki chatu tak čedalje manj in še tisti, ki pridejo, ne morejo delat. Torej lahko chat kar ukinemo.
Al pa ga probamo uredit. Če je sploh še komu do tega.