ja...
mogoče je tole vse en glas slabe vesti, ker sm tud sama kar dost smeškotov že nalimala, čeprav tko zlo slabe vesti spet nimam, ker navadno jih le ne bašem po cele vrste, čeprav ravno zadnjič na reikiju mi je "ratal" po dolgem času spet to narest

, vseen pa ful tipkam besedila komadov gor in tega ej spet kmalu poln čet
in prejle, ko sm stisnla reply mi je vse nekaj crknlo, ne vem, a je biu server al samo pr men nekaj, tko da sm si rekla.. mogoče pa naj bom rajš tiho
je bla že tolk ura, da sm šla podojit in mela še mal časa razmišljat

Drugač je bla moja prva misel tud ta.. nekak na svobodo izražanja usmerjena, pa na to da folk, ki to dela, se tko počut, da jest sm navadno dobre volje na četu in ko tipkam besedila, ker sm padla not v pesmico, al pa jih spet drugič tipkam zato, da bi padla notr v pesmico, hopkam in juhujam in danceam zarad vzdušja in to naj bi blo za- tko je pr men zamišljeno - zlo POZITIVNO VZDUŠJE.. ane, in tuki je fora, zakaj ne tega.. zakaj ne pozitivnega vzdušja... in zdej enim čet hudo šteka, za to mi je žal, pa še sčabo vest mam vsakič, ko Marjana gre dol, ko postane mal bolj živahno.. ker ona npr. ne more te živahnosti doživljat sploh, no jest si pr adsl.u samo predstavljam lahko, kako je
ampak nekako tole vse vodi k tistemu četrtemu bp-jevemu vprašanju in k temu, da smo sami odgovorni, da so lekcije nas samih.. in ta bla bla
in spet jest nism reikistka, pa ne vem, kako je s temi energijami.. zdej v tem četu sm se dvakrat osredotočla na svoje čakre in mal poskusla začutit energijo, tud delit svojo ljubezn, kar je pač premorem in ta čas mal nehala tipkat, ane. Mogoče je pri vas, ko to čutite bolj intenzivno to ful opazno.
Ker če tkole mal pomislim, je pa nekej res, da tud men ni ratal na temle reikiju v moje prepevanje najbolj past.. tko kot mi običajno.. sam seveda je za upoštevat osebne dejavnike to prvo..
in tud jest vodim čet pa ne gre vedno samo za sodelovanje... in takrat mi ni nč kej fino...
kar dela bp - no, kar pravi, da dela, jest nism porajtala, da bi kej v zele hodu, po resnici, mogoče na nameravanju kakšna smešna namera ?? v glavnem, je on v tem primeru tisti del vesolja (ki je vse eno - pomni) ki lekcijo otežuje, zato, da bi bli močnejši, ko bi jo preživel (kar te ne ubije.. vsaka naslednja lekcija bo težja.. dokler se je ne naučiš...)
Sam to me spomni na nekaj, kar sm zadnjič brala in tukej nastopi vprašanje igric: kdo pa si, stric bp, da se greš ti zavestno tele poduke (če sm sploh prav razumela). In razmišljam, da to med ljudmi delajo teli guruji, tud mistični, v Oshovih kartah je nekej primerov

.. in mogoče ljudje, ki se jih prosi za pomoč..
ampak pol sm se spomnla, da to menda več al manj vsi počnemo na bolj ali manj zavedno ravni...poskušamo komu pokazat kej, kar mi vidmo, on pa ne, z bolj ali manj ego namenom ..
pomojem da je t apost točno to.. sej sm itak vedla, da more bit poleg slabe vesti zarad mojga razgrajanja po chatu, še ena projekcija v bp-ja
evo
grem-o