Quote:to kar se je zdej razvil ne pelje nikamor!
tapru kr eden: povem ti to, da ti samo neki izivaš skoz, dej se zber, ne provicirej, ne mej se za več, en žali in ne obsojaj, kdo pa misliš da si?
na tvoje poste že dlje časa sploh ne odgovarjam so čist brez vsakega spoštlivega odnosa, razumevanja in spoštovanja stvari... pol pa to pripelje do sem, kjer smo sedaj veš ???
in čudi me to da se maš za budista... res ne vem ali si sploh prebral kdaj kaj od njih? je buda širil nestrpnost, je druge obsojal, jih poniževal, zasmehoval... pomoje da ???
exorcist, te razumem ampak ne odobravam, sem se tud o tem pomenu z kolibrijem, sem mu reku če maš kaj za povedat povej in bomo naredl kaj skupi, ne pa da druge obsojaš zraven, kako naj zdej kaj naredimo pa čeprav je bla plemenita stvar, k se je tole razvil... sva se pol oba strinjala, je reku da res zaznava vonj pri teh ki se overdozirajo z mesom, za ostale ne, sem reku tam ga tud jaz sam to je povsod tud če se overdoziraš z alkotom, al pa banano pa zato ne bom nikogar zasmehoval in žalil... sem to tud povedu ker mi je blo tumač da nekdo na nas lep nalepke in nas obsoja in ponižuje, sem reku to je pripeljal do druge svetovne in poboja 2.000.000 miljonov teh, ki so nosil rumeno nalepko... tam so nekoga označl kot nekoga drugo razrednega, tud zdej eni še vedno majo tako pristop do čefurjev in črncov, to so rasisti in nimaš kaj, pol jih dobijo čefurji kje na samem in pol zakaj se mi je to zgodil...
enako bi se spraševal kr eden čeprav kao dojema karmo in misli, da si vse lahko dovoli, prvič že s tega vidika se raje izogibej tem stvarem, v drugo pa zaradi tega ker je zadnji čas, da gledaš na vse ljudi z vidika duše.
enako pa to velja tudi zate excorcist, ti si javna osebnost(maš page se pojavljaš na forumih...), zate to da pišeš take stavri ni lepo in se v to sploh nebi smel spustit, tud mene moti to da se je to zgodil da tisti ki bi moral pazit na besede tega niso naredil, sploh če se majo pri tem za več in boljše(kr eden ane?), sam dej no, mal glej kaj pišeš, pomoje po teh besedah in grožnjah ni potrebe, sej znaš tud na drug način to povedat, ni več to to veš esocist, res ne si šel kr mal čez... vem ja... a bom reku pametnejši odneha, sej veš
predlagam to, kar se v prejšnem postu, podajmo si roke, odpustimo si besede, pojdimo in se zavzemajmo za slovenske reke, naravo, živali, ljudi in planet kot celoto in s skupnimi močmi.

dejmo poskusit, naslov je bil reke umirajo, kaj lahko naredimo?
A. kdo te pa sili, da moraš odgovarjat na moje poste in praviš, ne odgovarjam na tvoje poste, tukaj mi pa spet nekaj mečeš pod noge.
In kdaj sem jaz kje napisal, da se imam za več kot bilokateri tukaj ali sploh nasplošno. ???
In kje vidiš provociranje, mar v tem kar napišem tisti trenutek kar mislim, vedi, da samo odgovarjam na postavljeno vprašanje in če je to provociranje ali žaljenje, potem enostavno povej, reči, takšnih telebanov tukaj gori ne rabimo, poberte se.
Ali pa bi mogoče tebi osebno pasalo, d ate vsi, ki smo tukaj lepo hvalimo in povzdigujemo v oblake, da boš nafilal svoj ego do kraja, če se sploh da nafilat do kraja ???
Pa še nekaj, kar očitno rad-i spregledate, jaz sem že nekajkrat napisal, da sem nihče in zato mislim, da je neumestno me vedno spraševat, kdo pa si ti ???
Čudi te to da se imam za Budista, res, sedaj mene čudi, kako ti je to prišlo na um ???
Jaz sem Budist, tudi to sem že povedal.
Kaj sem jaz prebral in kaj jaz vem je čisto moja osebna izkušnja, oglasiš se vedno ali pa vedno se oglasite, ko po vašem napišem neumnost, ko napišem kaj dobrega pa nikoli odziva, čudno, ali pa se napiše kaj neumestnega in potem jaz dodam še kaj neumestnega, na koncu pa spet pride ven, kot, da jaz širim neko nestrpnost.
Jaz se samo prilagajam trenutni situaciji.
In kje sem tebe osebno, ponižal, zasmehoval in vse ostale stvari katere mi pripisuješ ???In kje sem jaz napisal, da sploh kaj dojemam in da si lahko jaz vse dovolim, mislim, da že dobro pretiravaš.
Mislim, d atebe osebno moti vsak, kateri se ne strinja s teboj.
Tudi jaz se včasih ne strinjam z nekomu in mo to tudi napišem, ko pa ocenim, da naj bi imel prav ga pa tudi podprem in to je tudi razvidno iz mojih postov, vendar, to se zelo lahko spregleda, aneda.
Predvsem pa, imejmo se radi, kot zamorci mladi.