Harry
Zgodica male punčke z muckom mi je na moč znana.
Nekje je moja otožnost na meni, vedno privabila moje k meni moje mucke.
Imam 4
1 muco in 3 mačke.
Vsi pa začutijo bolečino, ko je v meni.
Če sedaj lahko opišem samo en primer, ki me je po tem dogodku pogrel...
Pred letom dni nazaj sem v istem dnevu izgubila mojo drago in cenjeno staro mamo, in še strica v istem dnevu. Zelo smo bili povezani. Njuna smrt me je presentila, ker tega res nisem pričakovala. Obe dragi osebi na isti dan . Ko sem izvedela, da sta " odšla", nisem čutila, da bi se v meni kaj prebudilo. Nekje sem bila trdna v sebi. Nisem zmogla solz, ali pa jih pred drugimi nisem želela kazati. Tiščala sem v sebi, vsi drugi pa so kazali vse... Solze...

In odidem v svojo sobo. Za mano nehote gre moj ČRNI muc, ki me ima najrej. Vedno mi je za petami, celo dere se in me kliče ko me ni.O vem, da kliče; Simona, Simona, kje si, pa naj se sliši še tako smešno ali nelogično - KO BI VSAJ ZNALI GOVORITI, bi bilo vse drugače. Vendar njihov pogled pove vse. Meni vse...
Pridem do svoje sobe, zaprem jo in Mikija, tako mu je ime, ne spustim k sebi. Nežno zamijavka pred vrati in s tačkami krempa po vratih. Vse še tiščim v sebi, ko pa mu odprem pa Planem v JOK, nisem vedela zakaj je bilo temu tako. Solze so se kar ulile. Tekle so po mojem licu in se spominjale SREČNIH trenutkov, ko sva s Stricem Lovila gozdne živali,ampak tako za hec, ko mi je delil Viki - Kreme ( onega indijančka ) in O Mami, ko mi je nevede vedno dala kak sladkorček, ko mi moja mami tega ni dovolila in ko me je učila, da sama tega ne smem jemati brez vprašanja ali pa ko mi je vsako jutro pekla Jajčka s kruhkom, ker sem zelo rada prva vstala...
Ti dogodki so me spodbudili k joku... Spomini - sladki ampak grenki.
Miki mi je v trenutku Stopil k nogi in se Dobrikal, začel presti. Kaseje se je usedl kot jaz in me nežno gledal. Skočil je na stol, kjer sem sedela in se nežno dotaknil mojega lica, ter iz njega lizal moje solze. Tako me je zgečkalo, da sem se tako začela smejati. On pa je nevede še planil z obema tačkama k meni na vrat in me objel.
Ne morete vedeti, kako sem bila presenečena. Vse v meni je govorilo, da me zelo razume, da mi želi odvzeti Bolečino in mi jo je. V tistem danem trenutku mi jo je. Vesela sem bila, da mi je sledil, ne vem kaj bi bilo, če ga ne bi bilo za menoj. Nekako je vedel, da mora - BITI OB MENI.
Še vedno je OB meni, Tudi danes.
In ko v meni vidi bolečino ali solze - včasih še on žačne mijavkati in sva dva, s tem mi pokaže, da nisem samo jaz ranljiva, da je tudi on in da je Bolečina nalezljiva, ZATO se jo moram Čuvati in Braniti, kolikor se je le da.
Njegova toplina mi pomeni vse.
V trenutkih, ko nekoga NI, mi on pomeni vse...
Lahko rečem, da so resnično pravi Balzam ZA DUŠO in Tudi moj Kuža je temu enak, če se jaz jokam, še on cvili ali pa me otožno gleda, enako kot mucek, želi odvzeti bolečino.
In ne PRAVIJO zaman - DA SO DOMAČE živali Odličen Zdravitelj Bolečine. In imajo določen del energije v sebi, KI ZDRAVI, v to sem prepričana.
IMEJTE RADI ŽIVALI, S TEM BOSTE SVETU POKAZALI KOLIKO MU POMENITE in SAMI SEBI.
KDOR IMA RAD ŽIVALI ima RAD LJUDI.
To tezo zelo pogosto uporabljajo in je resnična.
Tudi psihologi se strinjajo, da so živali odličen zdravitelj za DUŠO.
To je moje mišljenje.