Hvala Ti za zelo podroben opis muckov in sploh... Ne moram verjeti kako si se razpisala in da jih imaš nadvse rada, povem ti pa lahko, da je, resnično je že čas da jih oddaš, kajti, moji so rasli brez mamice, ker jih ni marala, hranila sem jih jaz, po flaški... z kupljenim mlekom, tako, da so bili ko so bili stari 3 tedne že tako nagajivi, da sem se morala odločiti da jih oddam. In, drugače...Veliko ljudi se je zanimalo zanje, še posebno, ker so bili tako mali...
Tvoji so stari 10 tednov... Resnično je čas, ja da jih oddava, kajne... Predno se navežejo...

Ni lahko, ampak verjemi mi, moje izkušnje so, da so mucki prav tako srečni, če pridejo v dobre roke, prijazne in polne topline, potem ne pogrešajo nikogar od svojih bratcev in sester. Hitro prebolijo... To vem...Tako, da naj ti ne bo prehudo, vedi in prosi samo, da najdejo dobre ljudi, to je vse...
In sedaj...
Opis muckov je enkraten... Vendar s tem, da bomo malo skrajšali, z dobrim namenom in vestjo, da bo namen prišel do pravega lastnika...
ok...
manjka mi samo še to, kam naj te pokličejo za mucije...
napisala bom oglas, pomagala ti bom... z malo pomoči nama jih bo uspelo oddati pred 3 mesecem njihove starosti....
Lahko mi jo sporočiš v privat messager-ja, prav...
Drugače pa verjemi mi, tudi jaz sem imela sive mucke in te sem takoj oddala...veliko se jih je zanimalo zanje...res...
Evo....tako... s skupno močjo nama bo uselo, verjamem v to...
....samo še številko mi sporoči...prav!!!
Kar se pa tiče cepljenja.... to ni niti tako važno, ker se cepijo lahko šele pri treh mesecih...
Lep dan ti želim še naprej....