Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6
(Read 41841 times)
exorcist
Ex Member

Re: Pejotl
Reply #30 - 16.08.2003 at 19:15:29

Quote:
exorcist, men se zdiš zmeri bolj ubogi s tem tvojim nakladanjem

res se dej malo pozanimat o halucinogenih, prej kot napadaš ljudi s tvojimi subjektivnimi resnicami

a ti veš da se ti ob rojstvu, smrti, med sanjanjem in ob velikih naporih sprošča mamilo v možganih?  DMT se imenuje to mamilo.  A veš da je mogoče taisti DMT ekstaktirat iz nekaterih rastlin? A veš da je molekula DMTja podobna molekuli LSDja in aktivni substanci gobic? Si misliš a? Celo življenje živiš z mamilom v glavi. Sigurno ne moreš gledati trezno na svet zaradi tega mamila. To mamilo te bo popeljalo v zasvojenost. Ubogi bedak..

pevka, jst sm nekje zasledil kje se da dobiti pejotl...žal nisi registrirana da bi ti poslal private message. Je pa pejotl možno baje dobiti v vseh bolje založenih kaktusarnah, ker je legalen okrasni kaktus.

Omama postane tako vabljiva, da zasvojeni začne maličiti, zanemarjati in izgubljati stik z resničnostjo, nastane psihična odvisnost.  

Pozdravljeni v Sloveniji, v deželi, kjer prevladuje alkoholna omama ali tradicija ze iz pamtiveka.

NE, HVALA DROGI.
Back to top

IP Logged

pevka
Guest

Reply #31 - 16.08.2003 at 19:37:33

SnowBall dej mi pošl e-mail.

pevka
Back to top

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #32 - 16.08.2003 at 21:25:05

exorcist,se strinjam s tabo o tem, da se uporaba droge hitro spremeni v zlorabo ampak vseeno......

ne posplošuj, ne govori o rečeh o katerih ne veš in nismo mi krivi da si preživljal mladost ob kakšnemu pjancu ki te je maltratiral  Angry

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #33 - 17.08.2003 at 00:03:47

pa kaj exorcist ... ti to resno, da rastline moči uporablja 99% ljudi ???

al kaj ... da jih je že probalo al kaj ???

al da uživa katero od 'drog' ???

kaj tumbaš ???

morm tud rečt, exorcist, da mi tvoj način 'humorja' (OkrogInOkrog smeškotov) ni smešn ... včasih si smešn, k delaš budalo iz sebe, to ja ... to pa je tudi vse.

*S pouzitjem bilokake nenarvne tvarine, v bisti zastrupis mozgane, povzrocis kratek stik med nevrotransmiterji, to je ta varljiva visja zavest => BIOKEMIJA, nic drugega. *

rastline moči so nekako ... NARAVNE ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #34 - 17.08.2003 at 10:16:12

gape wrote on 17.08.2003 at 00:03:47:
pa kaj exorcist ... ti to resno, da rastline moči uporablja 99% ljudi ???

al kaj ... da jih je že probalo al kaj ???

al da uživa katero od 'drog' ???

kaj tumbaš ???

morm tud rečt, exorcist, da mi tvoj način 'humorja' (OkrogInOkrog smeškotov) ni smešn ... včasih si smešn, k delaš budalo iz sebe, to ja ... to pa je tudi vse.

*S pouzitjem bilokake nenarvne tvarine, v bisti zastrupis mozgane, povzrocis kratek stik med nevrotransmiterji, to je ta varljiva visja zavest => BIOKEMIJA, nic drugega. *

rastline moči so nekako ... NARAVNE ...

Ne, to sem mislil, da je ze 99% ljudi probalo ilegalne droge, odstotek je morda za nekaj procentov res prevelik. Jaz sem med tistimi, ki niso. Marihuane se nisem probal in je niti ne mislim, zato se mi zdi vso to prerekanje o tem pejotlu totalka brez repa in glave.
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #35 - 17.08.2003 at 10:34:21

exorcist wrote on 17.08.2003 at 10:16:12:
Ne, to sem mislil, da je ze 99% ljudi probalo ilegalne droge, odstotek je morda za nekaj procentov res prevelik. Jaz sem med tistimi, ki niso. Marihuane se nisem probal in je niti ne mislim, zato se mi zdi vso to prerekanje o tem pejotlu totalka brez repa in glave.

No vidiš, le tako naprej!  Roll Eyes

uživaj!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #36 - 17.08.2003 at 13:41:40

kulj, glede na to, da si to samo mislu, dej prosim te, najdi natančno številko. glede na to da si tako debilnost prjavu, maš zihr neko verodostojno raziskavo za sabo (ki so jo seveda nardil drugi - verodostojni ljudje), raziskavo o uživanju prepovedani drog.

jest namreč te številke ne priznavam za Resnico.

se reče ... kolk je ta številka ???

točno ???

ne samo neki procentov nižja
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #37 - 17.08.2003 at 16:41:45

gape wrote on 17.08.2003 at 13:41:40:
se reče ... kolk je ta številka ???

točno ???

ne samo neki procentov nižja

Ne gre za za dobesedno stevilko, ampak v prispodobi misljeno, se pravi za vecino (99%) ljudi nasproti manjsini (1%) ravno zato sem uporabil ta preseznik. Statistike pa ne poznam, ki pa je zopet samo statistika.

Hotel sem povedati, da je zame droga se vedno droga, bodisi je ganja, bodisi alkohol ali pejotl.
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #38 - 17.08.2003 at 16:58:53

...gre se za to da VES o cem pises,  ...morda,   ..a?

In ko ves o cem pises, lahko mogoce tudi kaksen pameten nasvet odtipkas......      ce ne ves o cem govoris potem lahko u tri dni bluzis......

.. + tega je zame tud TV droga, pa sport, pa teater, pa sex, pa forum, pa zelena,  pa good vibes, pa ......      JA IN?
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #39 - 17.08.2003 at 17:13:39

DylanDog wrote on 17.08.2003 at 16:58:53:
.. + tega je zame tud TV droga, pa sport, pa teater, pa sex, pa forum, pa zelena,  pa good vibes, pa ......      JA IN?

Hm, ta te ne UBIJE, se ti ne zdi to zadosten razlog, ce zivis tudi 50 let manj, kot bi lahko sicer? Ne poznam nobenega se, ki bi od teatra umrl, za drogo pa sem ze veckrat prebral. Jako slaba generalizacija, ces crno je belo in belo je crno...... Ni res! Tongue
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #40 - 17.08.2003 at 17:19:07

...poznam folk ki se mu je "sfuzlalo" zarad teatra in je zdaj teater on 24ur,  ..poznam pa nekaj ljudi ki recimo kadijo ganjo ze kakih 25 let, in?,  ..nic.  Hodijo v sluzbo, so dobri starsi, "dobri drzavljani", ustvarjalni, placujejo davke, ne motijo javnega reda in mira, nikogar ni ubilo.

ALO, ne ves o cem pises......
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #41 - 17.08.2003 at 17:33:45

DylanDog wrote on 17.08.2003 at 17:19:07:
...poznam folk ki se mu je "sfuzlalo" zarad teatra in je zdaj teater on 24ur,  ..poznam pa nekaj ljudi ki recimo kadijo ganjo ze kakih 25 let, in?,  ..nic.  Hodijo v sluzbo, so dobri starsi, "dobri drzavljani", ustvarjalni, placujejo davke, ne motijo javnega reda in mira, nikogar ni ubilo.

ALO, ne ves o cem pises......

Dobro vsaj poznas, samo si procentualno kaj primerjal? Koliksno pa je razmeje 1:100 ?, ha, ha, to ne vazi ali kako? Vse strpat v en kos in ajmo Micka....pa taksen iz trte izvit odgovor. Poznam mojo sosedo, pa vijolice, pa macice...  Tongue
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #42 - 17.08.2003 at 17:40:21

Mislim da si edino ti ta ki mece vse v en kos.  A ne?  droga, droga, droga, droga....   droga je tud TV sem ti ze napisal.

Drugo, ze nickolikokrat si spregledal moj stavek, da ne ves o cem pises....     kako lahko modrujes o necem s cim se nisi imel "stika"?  Jaz tudi ne modrujem o stvareh o katerih nimam pojma, ki jih ne poznam, ki jih nisem videl, ki ne vem "zakaj so in kaj delajo"...

Sicer pa, morda nimam prav in se grdo motim,  ...samo,    skoda moje energije za "prerekanje" s tabo, ..za prepricevanje prepricanih.......

Se mi ne da, ni vredno......      (..ali pa?)

LP
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #43 - 17.08.2003 at 17:45:42

Ja res je, jaz te bom tudi ignoriral, ker mi vse skup postaja jako tecno, ko drugace mislim med enakomislecimi, sem pac crna ovca, ker sem drugacen.

AJd, ne da se mi vec prebirati takih postov
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #44 - 17.08.2003 at 17:47:58

..muci stopil na rep?

exorcist wrote on 17.08.2003 at 17:45:42:
AJd, ne da se mi vec prebirati takih postov

Mhmm..