dragi zgodovinar natural,
tudi ti, mi izpadaš kot naš dragi aryan, kateremu je mama rekla naj ne sprejme nobenega bonbona od kakega strica, a vendar je tu en stric, ki deli čudovite bonbone Samospoznanja vsem otrokom sveta.
Otroci jih jejo in prosijo še, otroka natural in aryan pa stojita ob strani in se sprašujeta:
"Bi, ali ne bi?, mama je rekla da ne, ampak če drugi optroci lahko,zakaj ne bo poizkusil še sam?
Zakaj se sam ne bi prepričal, kakšen okus imajo ti bonboni?"
Praviš, da je takih učiteljev kot Prem Rawat v Indiji na tisoče, vendar zanimivo nikomur od teh učiteljev ni do zdaj uspelo napolniti do zadnjega kotička največjega stadiona v Indiji, ki ima več kot 120.000 sedežev, razen Prem Rawatu.
Vsi ti ljudje so prišli poslušat enega samega človeka.
Prem Rawata Maharajija.
Policija je napovedala pretepe med različnimi verskimi skupinami, ki so se udeležile njegovega predavanja, pa ni bilo niti enega samega incidenta niti na prireditvi, nit po njej.
Ljudje so lepo odšli domov v svojem miru in spokoju.
Prem Rawat združije najbolj različne ljudi na obličju te zemlje, ne glede na njihovo rasno, ali religiozno pripadnost.
Njega danes poslušajo in spoštujejo hindujci, kristjani, muslimani in pripadniki drugih religij in sekt. Njega sledijo in poslušajo celo v Vatikanu, da o raznih vladnih predstavnikih raznih držav niti ne govorim.
Tudi naši vladni predstavniki ga pridejo poslušat in tako je tudi prav.
Kar se tiče analiziranja, kdo je kakšen v svojih pisanjih, te je zelo lepo analitično in objektivno analiziral bambi,
k čemur sam res nimam nič dodati.
Tudi sam sem se tu spustil na nivo, ki se je nekaterim zdel neprimeren, vendar mi je vedno uspelo doseči ustrezen odziv, kar je bil in je moj namen.
In kaj je moj namen ? Sooči se s sabo in poglej vase!
Samo to, to ti ne bo težko.
Eni pa kar naprej tupijo rekla kazala, bla,bla,bla.....
Poglej natural vsi dobro vemo, da je vsak od nas na različnih stopnjah duhovnega razvoja.
Eni potrebujejo religije, molitve in rituale,
drugi potrebujejo mantre, vsi pa potrebujemo način, kako dvigniti svojo zavest o svoji življenjski sili, ali sebstvu, ali resnici, saj se končno vsi strinjamo, da je Bog energija, ki se nam nudi in da je domovanje te energije znotraj nas.
Jaz sam sem samo eden od dvanajstih milijonov Prem Rawatovih učencev, koliko sem dober, oziroma slab vem le sam. Vem, da bi lahko bil boljši, vem pa, da bi bil lahko tudi slabši. Kdorkoli karkoli kaj konkretnega počne za dvig svoje življenjske energije je zame vreden vsega spoštovanja.
Poglej natural, tudi tebe vabim, da se udeležiš redke priložnosti, ki se nam zdaj ponuja in se udeležiš živega srečanja z mojim mojstrom Prem Rawatom.
Glede na dejstvo, da letos ni tovrstne prireditve niti v Italiji, niti Avstriji, Franciji, niti Nemčiji, niti Grčiji, kamor vse je bil povabljen in kjer ima mnogo več svojih učencev, bi že v tem trenutku dvorano Cankarjevega Doma lahko napolnili samo s temi gosti, verjetno pa bi bila tuda hala Tivoli že premajhna.
Glede na to dejstvo, sem se odločil, da povabim kar največ svojih znancev in prijateljev, da se udeležijo te izredne prireditve.
Drugi dan bodo po dvorani krožili tudi mikrofoni, kjer ga bo vsak lahko vprašal kaj glede njegovega učenja.
Zakaj ti ne bi izkoristil priložnosti, ki se ti zdaj ponuja in svoja vprašanja postavil direktno Prem Rawatu samemu na njegovi prireditvi?