kreden
Ex Member
|
Himi, dečko, ma dej no, pa ne da si ti men slučajno obupal ?
Himi, pa bi že ja moral vedeti, da je tukaj gori 90% tapravih duhovnežev, posebno tistih, ki jih vse moti in bi ti že ob nepravem tonu tvojega kihca najraje zavili vrat. Himi, res se nisi nič naučil, pa kaj te skrbi, če pravijo da sva ena in ista oseba, naj se jebejo podolgem in počez, pa ja vidiš, da to delajo eni in isti, to delajo tisti, ki npčejo duhovno zrasti, ki so polni svoje samoušečnosti in mislijo, da držijo boga za jajce, da so najbolši, v resnici jih pa vse moti. Tukaj se ti bodo opravičevali in lepo govorili a ko jim obrneš hrbet, ja , takrat ti pa bodo zasadili ne samo nož, ampak sabljo v hrbet. Himi, zdej pa ne razumem, OBUPAL SI, al kaj je zdej to ? C,c,c, pa še tolko ko si imava za povedat, pa glih včeraj sva prebila eno barikado, poslal sem ti prvo pošta, pa še odgovoril si mi, Himi, Himi. Himi lej, nekaj ljudi je, ki bi radi imeli svoj mir, ki bi radi še naprej fantazirali in stali na mestu, seveda ob misli, da duhovno rastejo, TI si jim dal enmalo gasa, da so se prebudili in začeli malo razmišljati, pol sem se pojavil jaz, kateri sem mislil marsikaj povedati in napisati, samo sem kar hitro ugotovil, da jih to ne zanima, zato sem vzel enmal tvoje taktike, se malo podučil in uvidel, kaj resnično zanima te ljudi tukaj gori in Himi, jaz ti povem, ti si še potreben na temu formu. In kaj misliš, s kom si bom sedaj delil lepe nasvete po formu ? Prpa si, usral si se v hlače sam zato ko je nekaj ljudi pisalo svoja veleumna razmišljanja IN PREDAL SI SE, HIMI, ZMAGALI SO, POHOJDLI SO TE KOT ČIK SO TE POHODLI. Himi, Devi je znana provokatorka, takoj, ko ji ni kaj všeč se razpiše proti tej osebi, zraven se ti pa veselo smeji v obraz, tudi jaz imam nekaj kopiranih pogovorov iz sveta duhovnosti, v katerih me lepo duhovno obirajo. Čudi me samo, da še Kali ni sodelovala, Le kje je bila ? Pa kakšen Ziby, le kje so bili vsi ti danes ponoči ? Bojijo se, ker se izgublja njihova identiteta, vedo da se bodo mogli spreobrnat, boli jih in na vse kriplje se branijo, to je njihov klic na pomoč. Sparkle, kdorkoli si že, ja res sem mogoče nedovršnik in res se nonstop poslavlam, samo, ti mi niti do prve dlake na telesu ne sežeš, tolk, da ti bo jasno, če imaš slučajno oblačno vreme v glavi, kar ga pa imaš. Lance, boli me kurac za pozornost celega foruma, očitno si jo ti želiš, pa ne veš kakšen nastop bi vžgal, da bi te opazli. In spet veleumna izjava sparklea, grunta, ti kar gruntaj, celo življenje je še čas, mogoče ti bo ratalo kaj pogruntat.
Posim, če lahko na spodnje dobim odgovore :
01:37:00 [EvaZh] ja tud ejst sm brala, prav gape, da sta ista GAPE, KOT VRHOVNI TUKAJ, SE IZJASNI, OD KOT TI PODATEK, DA STA HIMI IN KREDEN ENA IN ISTA OSEBA ?
01:37:12 [EvaZh] mah jest sm se skoz motila, sm misnla, da sta to dva kolega MOTIŠ SE, TUDI KOLEGA NISVA, HIMIJA NE POZNAM OSEBNO NITI DRUGAČE RAZEN IZ TEGA FORUMA. PRAKTIČNO, NIKOGAR NE POZNAM IZ TEGA FORUMA.
01:37:46 [EvaZh] on vid IP-je A TI JE GAPE POVEDAL, DA JE EN IN ISTI IP PRI MENI IN PRI HIMIJU ?
01:38:19 [EvaZh] sicer mal z različnih IP-jev piše, ampak vedno pa tud ne KDO PIŠE Z RAZLIČNIMI IP-JI, JAZ IMAM KABEL IN PRI MENI JE VEDNO ISTI IP. RES PA, DA KO ODDAJAM OD KOD DRUGOT, JE IP DRUGI, KAJTI NISEM VEDNO DOMA, ČE VI NIMATE KAM ITI, JAZ VSAJ IMAM.
01:38:52 [EvaZh] lepo je vedet, ane IN KAJ JE TAKO LEPO VEDETI ? JAZ SEM IZ VELENJA, NAJ ŠE HIMI POVE IZ KOD JE, MENE LAHKO PRIDETE OBISKAT, ŠE VESEL BOM, DA VAS VSAJ SPOZNAM, DA VIDIM, MARSIKAJ SE DA VIDET, JA.
01:39:25 [sparkle] eh kreden je biu men nakladac no SE PRAVI, SI ME ŽE POKOPAL, JE BIU, TO POMENI, DA ME NI VEČ ? SEM RAJŠI NAKLADAČ, KOT PA DA BI TAKOLE OBIRAL LJUDI, NIČ NISTE BOLJŠI OD NAVADNE SODRGE.
01:39:29 [EvaZh] tko direkthimi pa spraševal in zavijal KAJ SI HOTELA TUKAJ POVEDATI ? ŠE VPRAŠANJA NE ZNAŠ POSTAVITI. KJE SE KDO ZVIJA, JAZ ? ALI KAJ HOČEŠ ?
01:39:31 [sparkle] neki kako si nos puca-haloooo IN KAJ TI JE TUKAJ ČUDNO, SEVEDA, SEM POZABIL, TI SI GA NE MOREŠ, KER SE BOJIŠ DA TI BODO MOŽGANI VEN ODPLAVALI.
01:39:44 [EvaZh] ampak nikakor mi ne gre skupi, zakaj ti dialogi pol ??? KAKŠNI DIALOGI TE MOTIJO ???
01:39:45 [sparkle] drugic bom jz odprla topik kako se skret papir prow uporabla al kaj? PA ŽE VEŠ, ALI TI PA ŠE MAMICA RIT BRIŠE, KOLKER VIDIM TI JO, KER SI NESAMOSTOJNA.
01:40:07 [EvaZh] kako se mu da... pišuka, to me spomni na nekaj, kar sm tud sama enkrat napisala ČE SE TEBI NE DA S TISTO DEBELO RITJO MRDNAT, SE V PRIMERJAVI MEN S TEBOJ DA MARSIKAJ. IN KAJ TE MOTI, TO DA NEKDO PIŠE ?
01:40:17 [EvaZh] res ga je nor tale himi NE BOM GA BRANIL, NAJ SE SAM, ZANIMA ME PA, ZAKAJ JE NOR ? PROSIM ZA ODGOVOR.
01:40:30 [EvaZh] ampak men ni več jasno... in ne gre mi skupi IN, ALI TI JE ŽE BILO KDAJ KAJ JASNO ? PA TI JE ŽE ŠLO KDAJ KAJ SKUPI ?
01:40:56 [EvaZh] al je hud lažnivc... al pa... ne vem LAŽNIVKA SI TI IN PODPIHUJEŠ NESTRPNOST, SRAMI SE. TI SI MI NEKA ISKALKA DUHOVNOSTI.
Himi, tebi pa, navadna pizda si, če se boš sedajle predal, tejle mali zelo duhovno razviti skupinci v kateri prevladuje sama ljubezen, seveda, najraje bi take pospravli, da bi lahko živeli svoje zasanjano življenje naprej, Himi, ne daj se, še bolj udari nazaj.
OK, tvoje je, jaz te ne morem prepričevat, vedi pa, da si zame kull človek, čprav sva imela večkrat trenja v pogovorih, vendar, daš za misliti.
Pridi nazaj.
Vsem ostali, HVALA VAM na pozornosti, lepo to urejate. Sramte se, veste kateri.
|