He, he, veliko se piše na tem forumu o raznoraznih pokrivalih bolj zapeljivih objektov poželenja. Samo o jedru teh tem ste pa lani nekje novembra najbolj debatirali. Ali morda zato, ker vas je že malo zeblo?
No, če pogledamo temperature v tem času, so mnogo bolj primerne za slačenje takšnih in drugačnih tekstilnih pripomočkov.
Pa napišimo še nekaj o temi, ki spada pod ''splošno aktualno... - pogovori o temah, ki nas zanimajo: new age, duhovnost, filozofija, gate''
Za razliko glede na večinsko mnenje ženskih predstavnic in tudi moških ''nosačev'' boksarc pa jaz ne prisegam na boksarce. In razlogov je več:
- nikoli se ne morem odločiti v kateri hlačnici ga bom
imel - v levi ali desni. In tako, ga cel dan premikam iz
ene hlačnice v drugo, dokler boksarce z užitkom ne
slečem.
- moti me tudi tisti šiv, ki poteka pri nekaterih boksarcah
točno po sredini riti in daje neprijeten občutek, sploh v
vročih dneh.
- če boksarce niso tapravšnje mere, se
nekako ''zgužvajo'' v kavbojkah in ti spet pritegnejo
vso pozorno nadležnost na spodnji del
Zato imam čisto klasične bele spodnje hlače v omari in na riti. Ampak, eno je udobje, drugo je moda, privlačnost in poželjivost. In kot je znano, je za modo treba trpeti.

Se že dolgo spravljam v trgovino, da popestrim svoj arzenal gat za lomljenje ženskih src pa mi še nekako ni uspelo. Ampak, kar še ni pa še bo. Mogoče me pa taprava medtem v roke dobi in kdo ve.... Lahko se že v enem izmed naslednjih topicov postavim v bran tistih, ki ''trpijo'' v boksarcah.