Hja, naj omenim svoje.
Prej pa Terrania - pojdi na slikanje glave in daj si merit pritisk... menim, da imaš lahko nizkega, ker tako skupaj padaš - upam da ješ tako kot je potrebno...

Res pa je, da velikokrat pademo skupaj - omedlimo, zaradi slabega zraka, prav imaš.
Seveda bo pritisk

Želim si, da se ti to več ne ponavlja - le vedno imej pri sebi hladno in ne mrzlo vodo, potem je veliko bolje, lahko, da si samo toliko dehidrirana...
No, o tem si lahko prebereš v vsaki medicinski knjigi

Naj omenim slednje.
Vročina je dandanes res zelo HUDA, veliko ljudi je že doživlo " srčne napada zaradi nje", res si želim, da opazujete okolico, ko se kje sprahajate, predvsem pa starejše ljudi.
In tisti trenutek ko se zgodi, priskočite na pomoč - v meni je enako - VEDNO POMAGAM, če sem le v dosegu.
In še moja izkušnja omedlevanja na ulici.
Nekoč sem zelo močno padla. Ker je bil padec močan sem krvavela in izgubljala kri v " rani ". Nihče mi ni priskočil na pomoč, ko me je opazil da ležim. Hodili so mimo mene in ko so opazili, da sem " nekako odtujena ", ker sem bila omotična - mi niti pomagali niso, ker so menili, da sem pijana. Celo policijo so klicali..
Hja, ona je bila prej kot rešlici, katere je nato poklical nek prijazen gospod, ki je pristopil k meni in me povprašal kako sem.
Še danes sem mu hvaležna, ker mi je rešil življenje.
In v pol ure sem bila na urgenci, tam pa so menili enako.
Nekaj minut pozneje, pa bi bilo že slabše.
Imejte lep dan, in ko opazite kogarkoli ležati na tleh, pomagajte mu - ali pa kakorkoli drugače.
Lep dan želim