Quote:Dragi gobčni Andres,
Evo ena moja slika, kjer sem slikana skupaj z Zeusom še v podobi laboda. Ah, spomini.
Eni sicer pravijo, da je na sliki Leda, ampak mi lahko verjameš, da se hudo motijo.
http://www.thanasis.com/modern/ledaswan.jpgAha, kar se tilče tistih 500 ton, to je če se ne motim dobri dve toni na dan, kar je približno 5 kil na minuto.
Morem rečt Andres, da te, kerlca kot si, nese marsikatera blagajničarka v marsikateri trgovini. Te premečejo ponavadi po več kot 5 kg na minuto.
No a bi ti šel za šivalni stroj? Pa na normo štepat.
Alkohol. Cccc
Mi je pa žal, da sem napisala tisto o gor in dol, ker me v bistvu to pri tebi kaj dosti ne zanima. Me pa moti, da se spravljaš in opravljaš ženske kot kategorijo, pa sodelavkino rit, pa ARS, pa kaj vem kdo ti še ni všeč. Če si tak kerlc, zakaj ne greš in vsaki, ki te moti, tega direktno ne poveš, vključno s tem, kaj te moti. Ne pa nam s tem težit.
Nemesis
Točno in Andres gobčen je. Ima prav, kadar nima, mu je to treba dopovedat ali dokazat. MImogrede. Glede primerjave in blagajničarke. Hja, matematika ti ne gre najbolje, priznaj.
Nadaljuješ da opravljam ženske. Zanimivo. Očitno jih bolj ljubim kot ti. So pa vmes izpadki, ti se najdejo tudi na forumu. Ne le tem, na vsakem, zato več kot to, celo v vsaki skupnosti jih dobiš.
Kaj naj porečem na tvojo sliko ko si z Zeusom skupaj naslikana. Labod? S tujim perjem se ni težko krasiti. In seveda ženska ki se mora s tujim perjem greti niti ni in ne more biti emancipirana. Preprosto si ni sposobna svojega perja počesat, ustvarit, kakor koli že vzameš.
Kaj temu sledi? Preprosto si vzameš to kar ti današnja družba daje. Emancipacijo seveda. In veš emancipirani ženski je ponujeno vse, popolnoma vse, v enakopravnosti z moškim. Treba si je pač to mesto priboriti. Najboljše najbolj sposobne so tega zmožne, ostale pač na dvigovanje 500 ton in v predilsko industrijo.
In ker ste emancipirane naj ti prišepnem, da vsak Slovenec ni uspešen lastnik in direktor zasebnega podjeta, vsak nima luxuznega avtomobila, vsak ni berač in vem, zagotavljam, da vsak ne pretepa emancipirane ženske. Torej. Tudi tebi je pravno in ustavno dovoljeno imeti vse našteto. Ene so to že dosegle, a tudi posledice že čuti družba. Kot takšna kakor te vidim jaz, ti je verjetno težje biti dobra žena.
Andres