Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10
(Read 35968 times)
BonSens
3

prestolnica
Re: Tangice za vse emancipirane.
Reply #60 - 08.11.2002 at 20:17:49

Quote:
Še en dokaz da vas beseda EMANCIPACIJA, vrže iz ravnotežja.

Emancipacija - blodnja.....

Ja, predvsem ene vas par kao posvečenih tle gor iz balansa rukne, to bo.

Punce, in to naj bi bli tisti fatje, k skoz na širok in globok o ljubezni na vse viže trobljajo tle gor, pol pa... Besede, besede, besede...

Kt da bi eni še zmeri mel srno na hrbtu... ženske pa noče in noče bit z borovničkami nazaj.  8)

K jo maš rad, daš tut dve srni na hrbet, ker veš, da bo ona nardila pa neki drucga, kr boljš od tebe počne. K ga maš rada, daš tut dve srni na hrbet, če veš, da gre teb to bl od rok (in od loka in hrbta), in tut zato, ker veš, da bo on naredu pa neki drucga, kr boljš od tebe počne; al pa z večim veselam. In se tut pod razno ni treba o emancipaciji pogovarjat, al pa se z besedam žogat... maš samo preprosto rad/a.

Kuko je vse lohk ajnfah, če čmo al pa (že) znamo.
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #61 - 08.11.2002 at 20:24:38

Ups, tangice.
Na moč so mi kul, ne glede na to, kero in kakšno žensko ritko frej puščajo.
A tut če jih ni, me moja zmeri dobi.  8)

PS: Jest pa še naprej na oprijete boksarce zase prsegam.
In se sprašujem, zakva je za ene moški, k ma tut tangice kdej na "rit", proglašen za pedra.
Ma, spet ene kmečke v stilu ne-modrcov...  Undecided
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #62 - 08.11.2002 at 23:16:28

BonSens wrote on 08.11.2002 at 20:24:38:
PS: Jest pa še naprej na oprijete boksarce zase prsegam.
In se sprašujem, zakva je za ene moški, k ma tut tangice kdej na "rit", proglašen za pedra.
Ma, spet ene kmečke v stilu ne-modrcov...  Undecided

Ja ja, glede boxarc imava podoben okus, samo prosim lepo, preden napišeš in oddaš text si preberi kaj so drugi napisali.      

Kot vem v tem topicu in na forumu nasploh še ni nihče napisal, da je bil proglašen za pedra, ker si je tangice  gor dal.  Blisk in jaz sva rekla, da se nama to pedrsko zdi.
Tebi tangice očitno ležijo. Ja, saj ženske v njih so cool.

Andres

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #63 - 08.11.2002 at 23:46:14

veronika wrote on 08.11.2002 at 15:39:45:
Ampak nošenje težki predmetov ni toliko v tem, ali gre   za poškega ali žensko, ampak od sposobnosti. Poznam ženske, ki bi tud hladilnik, ali pa kaj drugega v štuke nosile, pa tudi moške, ki tega ne bi mogli nositi. Torej ne gre za vpr emancipacije, ampak fizične sposobnosti. Jaz osebno sem zelo švoh in tudi v proizvodnji na normo ne bi delala, ker bi v eni uri okrog padla.

Pa še nega lupčka za lepši dan.  Wink Kiss

Seveda fizično delo ni merljivo z emancipacijo Veronika, toda če se spomniš smo na to prišli po tistem, ko  je neka uporabnica tu jamrala, da je ženska na istem delovnem mestu manj plačana kot moški, kljub isti izobrazbi.
Saj po večini so ženske tiste, ki imajo debele riti. In ne boš verjela nekoč sodelavko spremljam že drugo leto kako se ji rit veča in veča. Dve leti je namreč od tega, ko je dobila pisarniško delo.   Trgovinskih uslužbencev in bančnih je ravno tako več žensk. Vsaj tistih, ki imajo neposredno delo  s strankami. No iz tega razloga smo prišli na dejstvo da če ženske resnično hočejo pravo emancipiranost naj to bodo na vseh področjih.  Torej. Mišice gor dol, Andres dela z alkoholnimi pijačami in ravno v ponedeljek je dobil grafikon.  500 ton od januarja do 10.10. Če katera zamenja ni problema, menjam takoj.  Samo selil se nebi veste.

Ste pa ženske tudi imenitne, ko najdete eno delavno mesto ki ga opravlja ženska  in je to pogojeno s fizičnim delom. Ok našle ste eno rudarko, po svetu je še vedno na miljone rudarjev in miljarde žensk.  Enako vzporednico bi lahko potegnil v vseh 13 gospodarskih panogah.  Samo našteti jih ne znam več.  

Andres

Quote:
V naši "družbi" je moj kolega - moški, ki manj naredi, kot jaz in ima višjo plačo od mene. Je pa drgač ful u redu tipček.

Lumpy

Kdaj in v katerem sistemu pa so delavci obogateli?

Back to top

IP Logged

Karmen
Ex Member

Reply #64 - 08.11.2002 at 23:56:01

Quote:
Glede svobodnega fuka pa, zakaj se ne greš ti rajš potem mal več j......, pri vsej tej pripravljenosti ki naokrog šprica, in to kar se da dobesedno, ker bi ti po mojem lahko samo koristilo.  
Sicer ti bo šlo še kaj navzdol. Ali pa že zdaj ne gre gor?

Ma še katera na tole kaj za dodat?

Nemesis

Ja jest Nemesis. Se pa meni tukaj prav kamot zapiše, da te je preveč v gatah.

Prava mera je pa zdaj v pisanju prej kot ne izpuhtela.

Karmen

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #65 - 09.11.2002 at 00:17:35

lumpy wrote on 08.11.2002 at 06:51:11:
A mi priporočaš, da naj z svobodnim fukom dosežem povišanje plače?
Kaj pa če direktor ne bo za to? Embarrassed

akobané

lumpy

Lumpy!

Tebe bi jaz enkrat poslal na kafe z Mirotom pa Vesno. A veš pol bi se lahko ven izkašljala pa vse to. S tem mislim povedat, da se z njima komot lahko kej takega pogovarjaš, medtem ko imaš znotraj družbe še ogromno tistih, pred katerimi moraš paziti pri vsakem stavku kaj boš rekla.
Greš lepo na kofe, pa se mal kot sem napisal izkašljaš.  Temu sledi, da imaš svoja čustva zatrta. Verjetno zaradi besede greh, ki je genetsko potlačeno v skoraj vse vas.
In veš ko boš začela misliti o tem pogovoru in realnosti v življenju ti bo direktor dol padel.  Ko bo izvedel, da se pač javno dol mečeš, oprosti, da živiš svoboden fuk,  ti bo sam plačo povišal, ker boš takrat že legenda. Smiley

Joj kam smo prišli s tem Tangicami.  Vi ženske sam pište kašne mate. Četudi so rjave. Smiley

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #66 - 09.11.2002 at 00:40:24

Quote:
quoteČe nobena generacija Slovenk ni bila tako emancipirana kot je ta, to še ne pomeni, da naslednja ne more bit še bolj. Ali morda ne?

Evo, jest grem delat fizična dela, po tvojem izboru, če če greš ti v tekstilno tovarno delat za šivalni stroj na normo al pa skrbet za tam kakšnih 56 predilskih strojev.

Glede svobodnega fuka pa, zakaj se ne greš ti rajš potem mal več j......, pri vsej tej pripravljenosti ki naokrog šprica, in to kar se da dobesedno, ker bi ti po mojem lahko samo koristilo.  
Sicer ti bo šlo še kaj navzdol. Ali pa že zdaj ne gre gor?

Nemesis  

Sem že par postov višje pisal o 500 tonah. A bi še menjala službo z mano? Ni problema.  
Glede mojih jajc, (saj si se hotela tako izrazit kajneda) ti lahko zagotovim, da so ta na svojem mestu.  Šprica normalno še in ravno zato imam svobodni fuk, ker vem, da pri 70. letih mi v najslabšem primeru to ne bo več prizanešeno.  
Samo Nemesis, če se jaz ne usedem na tvoje poste to še ne pomeni, da mi gre samo še dol. So pač eni uporabniki, ki mi gre samo še na gor. In to si recimo ti, pa kaj vem, tista ta gobčna, ARS recimo.  Joj klasa ženska. Tebe bi pa kar za sliko prosil.  Mojo dobiš povsod, sam v duetu še ne.  
Hvala ker je tvoja na poti.  Slika seveda.  

Andres
Back to top

IP Logged

lumpy
3

akobane
vesolje
Reply #67 - 09.11.2002 at 07:05:16

Oprosti Andres, k ti vsako tolko na žulj stopim. (a boli ? božček)
V glavnem sem pa par besed v bistvu zarad Mirota napisala - on je speljal vodo na tak mlin.

Kaj kdo zmore in kaj ne, ve vsak zase. Nikoli nisem govorila o emancipaciji, ampak le o poštenosti.

Deluješ mi pa nekako v stilu: Kdor ni z mano, je proti meni.

Pa ne si zarad mene preveč živcev cefrat, ne boš mogel spat. 8)

akobané

lumpy

Back to top

Pot je ena - cest pa tisočero.

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #68 - 09.11.2002 at 08:15:47

Velikokrat slišim za primere, ko je ženska za isto delo plačana manj, pa ne d manj naredi, včasih še več. Ampak jaz še nisem tako daleč prilezla, da bi se s temi krivicami ubadala. Kar bo, pa bo, upal le da nikoli ne bo.
Kar se pa velike rit tiče, se pa čist s tabo strinjam in moram priznati, da tud moja vstrajno rast, zato je tud pomembno, da imam pri oprijetih hlačah ali pa kostimu tangice, da ne bomo čist  ven iz topica padel.  Nekaj časa sem se jih sploh branila nosit, zdaj sem se pa "emancipirala" he he he in jih dam večkrat gor. Zoperno je le, ko ti v rit zlezejo.  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #69 - 09.11.2002 at 08:42:11

Andres wrote on 08.11.2002 at 23:46:14:
In ne boš verjela nekoč sodelavko spremljam že drugo leto kako se ji rit veča in veča.

Grin Sam de dogaja! Grin
  Quote:
Enako vzporednico bi lahko potegnil v vseh 13 gospodarskih panogah.  Samo našteti jih ne znam več.  

Blah ??? A 13 jih je?  Wink
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #70 - 09.11.2002 at 11:29:24

lumpy wrote on 09.11.2002 at 07:05:16:
Oprosti Andres, k ti vsako tolko na žulj stopim.

Na žulj??? O ne, si slabo precenila.

Andres
Back to top

IP Logged

Nemesis
Guest

Reply #71 - 09.11.2002 at 12:44:47

Andres wrote on 09.11.2002 at 00:40:24:
Nemesis  

Sem že par postov višje pisal o 500 tonah. A bi še menjala službo z mano? Ni problema.  
...
Samo Nemesis, če se jaz ne usedem na tvoje poste to še ne pomeni, da mi gre samo še dol. So pač eni uporabniki, ki mi gre samo še na gor. In to si recimo ti, pa kaj vem, tista ta gobčna, ARS recimo.  Joj klasa ženska. Tebe bi pa kar za sliko prosil.  Mojo dobiš povsod, sam v duetu še ne.  
Hvala ker je tvoja na poti.  Slika seveda.

Dragi gobčni Andres,

Evo ena moja slika, kjer sem slikana skupaj z Zeusom še v podobi laboda. Ah, spomini.

Eni sicer pravijo, da je na sliki Leda, ampak mi lahko verjameš, da se hudo motijo.

http://www.thanasis.com/modern/ledaswan.jpg

Aha, kar se tilče tistih 500 ton, to je če se ne motim dobri dve toni na dan, kar je približno 5 kil na minuto.

Morem rečt Andres, da te, kerlca kot si, nese marsikatera blagajničarka v marsikateri trgovini. Te premečejo ponavadi po več kot 5 kg na minuto.

No a bi ti šel za šivalni stroj? Pa na normo štepat.

Alkohol. Cccc

Mi je pa žal, da sem napisala tisto o gor in dol, ker me v bistvu to pri tebi kaj dosti ne zanima. Me pa moti, da se spravljaš in opravljaš ženske kot kategorijo, pa sodelavkino rit, pa ARS, pa kaj vem kdo ti še ni všeč. Če si tak kerlc, zakaj ne greš in vsaki, ki te moti, tega direktno ne poveš, vključno s tem, kaj te moti. Ne pa nam s tem težit.

Nemesis

Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #72 - 09.11.2002 at 14:27:14

Quote:
Da ne bom z drugimi stvarmi več tukaj (v tem topiku) motla, samo dve stvari: A si ti Miro sploh, vsaj malo, od koga odvisen?

Ja, malo že, čeprav bistveno manj kot 95% ljudi. Od kakšnega šefa pa sloh nisem.

Quote:
Mene fuk in denar zabavata vsak posebej.

Mene tudi, seveda!
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #73 - 09.11.2002 at 17:32:16

Quote:
Dragi gobčni Andres,

Evo ena moja slika, kjer sem slikana skupaj z Zeusom še v podobi laboda. Ah, spomini.

Eni sicer pravijo, da je na sliki Leda, ampak mi lahko verjameš, da se hudo motijo.

http://www.thanasis.com/modern/ledaswan.jpg

Aha, kar se tilče tistih 500 ton, to je če se ne motim dobri dve toni na dan, kar je približno 5 kil na minuto.

Morem rečt Andres, da te, kerlca kot si, nese marsikatera blagajničarka v marsikateri trgovini. Te premečejo ponavadi po več kot 5 kg na minuto.

No a bi ti šel za šivalni stroj? Pa na normo štepat.

Alkohol. Cccc

Mi je pa žal, da sem napisala tisto o gor in dol, ker me v bistvu to pri tebi kaj dosti ne zanima. Me pa moti, da se spravljaš in opravljaš ženske kot kategorijo, pa sodelavkino rit, pa ARS, pa kaj vem kdo ti še ni všeč. Če si tak kerlc, zakaj ne greš in vsaki, ki te moti, tega direktno ne poveš, vključno s tem, kaj te moti. Ne pa nam s tem težit.

Nemesis

Točno in Andres gobčen je.  Ima prav, kadar nima, mu je to treba dopovedat ali dokazat.   MImogrede. Glede primerjave in blagajničarke. Hja, matematika ti ne gre najbolje, priznaj.

Nadaljuješ da opravljam ženske. Zanimivo.  Očitno jih bolj ljubim kot ti. So pa vmes izpadki, ti se najdejo tudi na forumu. Ne le tem, na vsakem, zato več kot to, celo v vsaki skupnosti jih dobiš.

Kaj naj porečem na tvojo sliko ko si z Zeusom skupaj naslikana.  Labod? S tujim perjem  se ni težko krasiti.   In seveda ženska ki se mora s tujim perjem greti niti ni in ne more biti emancipirana. Preprosto si ni sposobna svojega perja počesat, ustvarit, kakor koli že vzameš.
Kaj temu sledi? Preprosto si vzameš to kar ti današnja družba daje. Emancipacijo seveda.  In veš emancipirani ženski je ponujeno vse, popolnoma vse, v enakopravnosti z moškim. Treba si je pač to mesto priboriti. Najboljše najbolj sposobne so tega zmožne, ostale pač na dvigovanje 500 ton in v predilsko industrijo.
In ker ste emancipirane naj ti prišepnem, da vsak Slovenec ni uspešen  lastnik in direktor zasebnega podjeta, vsak nima luxuznega avtomobila, vsak ni berač in vem, zagotavljam, da vsak ne pretepa emancipirane ženske.   Torej. Tudi tebi je pravno in ustavno dovoljeno imeti vse našteto. Ene so to že dosegle, a tudi posledice že čuti družba. Kot takšna kakor te vidim jaz, ti je verjetno težje biti dobra žena.

Andres
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #74 - 09.11.2002 at 19:13:16

Nemesis, men je pa lepa slikca, tak 'sog' nasploh, lepo lepo...  Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10