LittleStar
Ex Member
|
Očitno preveč. Hotla sem samo malce pomagat, da sprevidite... mislim, kje je zdaj vsa duhovnost in kam je šla globina vseh člankov v pozitivkah, če lahko razdeliš folk na ene, ki kako delajo in ostale - to se me je dotaknilo. Sem se pač 'kot primer' dala med ostale. Zadnje dni, če še nisi opazila je na forumu spet aktualno naše (ne)razumevanje nedelovanja in zato mislim, da se vsak lahko vtakne, če se že javno pogovarjamo o tem. Kaj pol vas je sama ambicioznost skupaj, samo da nekaj delate, in pol kao ste vi edini, ki ustvarjate, ker se pač tistemu reče Pozitivke. Če se sploh ne zavedate, kar pišete tam in tega NE ŽIVITE, pol takšno delo ni nič vredno in je samo ven duvanje. Sem namreč tud sama bila priča na enem srečanju, ko je A. govoril nekomu: ja, tega je treba skinitit, pa tega.. Koga se pa greste?? Če jaz pač ne pišem člankov za v Pozitivke, moje delovanje pač ni tako transparentno - to je vse. Vsi smo namreč del vsega tukaj, ker smo del te kolektivne zavesti, če že ne kaj več, zato se nehajte že tolk ločevat na notranje in zunanje.
|