indigo
4

Brez ljubezni resnica je le senca Resnice
SouthCroatia
|
" Pod - strasna usoda "
Nahajam se v nekem velikem prostoru (klet). Vidim veliko ljudje, večidel v posteljam, neke zene skrbijo za njih. Kmalu preplah, velik strah , nihce ni povedal mi to, nisem pogovarjala z ljudimi ampak vem -nekako sporočilo -oni so le dobili novico, silen ljudje prihajajo, sovrazen ljudje... zaradi tega ze pripravljajo akcijo - imam obcutek da tak število ljudje ni zakonski tamle, smejo tu bit ljudje, ampak manj stevilo... nekateri morda so tu ker se skrivajo ali podobno, in ljudje zdaj picakojo velik kazen, obstaja nevarnost da bo neki, ali vsi , umoreni ..... Mislila sam: verjetno so njihovi vodje odlocali resiti se 'presezka' ljudje... Ker misle da mocni 'obiskovaleci' ne smejo videti tak število ljudje, odlocali so resiti se 'presezka' ljudje na nacin da vgrajo jih v pod, pod tla, naj tak izginejo.... (V vsem tem jaz sem bila neutralen opazovalec ) Spominjam se nepremicnih trupel ki so tesen polagani na tla in dalje z velikem belem stenam nepravilneg oblika tolkli so po telim ... Zdilo se mi- hoteli so zabiti telesa tesno vkup na tla, tako da bo mogoce da bo narejen nov pod prek vsega ... Vendar nisem vidla poskodovana tela, niti kri, niti slusala boln jokanje (ja,... morda enkrat... ). Sam osupnjena , razmisljam- to je strašno in napačen ...ena strasna usoda. Sem počutil pomilovanje Potem vprasam se - Kako tako lahek, hiter smejo odlocati ali je bodo zrtvovali veliko število ljudje ? Po kakršen osnovu sme nekdo odlocati koga naj zrtvovati, a kdo naj živi ?! Mi se zdilo je bilo dejanje mogoce brez razbor (izbor)..., marsikdo- ampak naj je stevilka urejena.... In ni bilo videti zalost, pomilovanje... ........ Najdem se v nekem prostoru, prvic ne vem kje sem... potem vidim nekaj kaj imenojem 'deloma okrogli zadnji del voza tramvaja' in potem sklenem - Jaz sem v tramvaju - ( ker sem skozi okno vidla + se naslednji voz tramvaja) Gledam spodaj, v pod tramvaja ... Opazujem strukturu poda, je bila slicen nekak kot parket neprekinjeno nadaljujem z gledanjem in imam mocno misel (morda kot spoznanje) - izpod so tisti ubogi zrtvovani ljudje...
*** Ena prosnja, imam Novu zavezu v slovenskem zal drugo, tudi Psalme nimam. Prosim naj nekdo najde Psalam 4 -9 kateri vedno gre skupaj z mojim postom in posta tukaj - hvala
|