ok, brus!
v bistvu sem zares zaklučla s tole temo in niti ne bom komenterala. Lahko rečem sam, da cenim dialog večine na tem forumu, ker znate tud negativna stališča na kolikor toliko kulturen način izrazit. V tvojem primeru lahko rečem, da se ta moja izjava nanaša na zadnji tvoj post namenjen meni...ne bi sicer omenjala drugih postov v tej temi, ker si mi resnično deloval kot nek 15 letnik

.
Je pa po drugi strani res, da se nahajaš v temi sankukai in da blatenje le tega oziroma izjava v smislu naj ne "svinjam" teme z nekim sankukaiem ni primerna. Pravzaprav o sankukaiu ne veš veliko, vsaj tako mislim in verjamem, če sklepam iz tvojih postov. Poglej si rezultate pokalnih in državnih tekem in mislim, da naši tekmovalci tam sploh niso slabi. Seveda imam ravno o teh tekmovanjih med vsemi stili karateja v splošnem precej slabo mnenje, ker večina goljufa k spizde, no pri borbah malce težje

.
Kar se tiče vseživljenjske strasti do borjenja itd. (obilk borbe je seveda več in vsak si pod to besedo interpretira svoje), morda imaš prav, verjamem pa da ne. Mene je prehitela usoda predno je strast minila, pa da še enkrat povem, raje sem trenirala kate, čeprav je ravno sankukai stil tisti, ki vselej zahteva celoto...treniraš vse, ne le kate, borbe, samoobramba...torej dotično kar te bolj pritegne. Individualni trerningiso tisti, kjer se vsakdo lahko posveti tisti tehniki, ki ga privlači bolj, teh pa je morda manj, kot tistih rednih, kjer treniraš vse.
Mi boš povedal, kaka bo tvoja strast do borjenja pri 40 letu starosti in kasneje in če bo to res prvovrstno, kar si boš želel

.

p.s.:morda pa menim tako, sam zato, ker sem pač punca pa ne dečko, ha? ???
never know!