Quote:ja ponosen sem, da sem že v mladosti spoznal kaj je dajati bolecino in kaj je prejemati bolecino.
Jaz sem se naucil prejemat bolecino brez dajanja le-te. Potrebe po ucenju dajanja bolecine nisem zacutil NIKOLI! Raje sem še eno prejel, kot pa jo nekomu dal, namrec iz preproste custvene logike: ne delam drugim, kar si ne želim, da bi bilo storjeno meni.
Ljudem sem vedno želel dobro, vedno bil pripravljen pomagat in vedno nazaj naivno pricakoval enako. Iz tega sem se kasneje naucil (ko sem enkrat odrasel) kar nekaj stvari; da od ljudi
nikoli ne pricakuj nicesar - ne sodi drugih po sebi. Ti si tudi en tak lep primer, katerega ne smem sodit po sebi, saj si mi pravo nasprotje - kot ying yang.
Morda ti bo tole zdaj zvenelo crno, ampak prav iz dna duše ti privošcim, da se ti vse to povrne, kar si storil drugim. Morda pa se potem iz tega res nekaj nauciš. Niti pomotoma pa se ne slepi, da so bile tiste male batine od staršev enakovredne tvojim dejanjem in custvenim prizadevanjem drugih.
Quote:To delajo samo tisti, ki so v mladosti brzkrbno uživali in se skrivali pred vsako bolecino in trpljenjem.
Cudno, a res? Zakaj sem jih pa potem toliko prejel, a? In to naj bi bilo po tvojem uživanje? A rabiš inštrukcije iz custev? Ker si ocitno eden izmed tistih plitkih ljudi, ki nikoli niso znali cutit.
Quote:Meni ne moreš jokat in pridigat neunosti ker prpoznam take razvajene tice kot si ti.
Tebi niti pomotoma ne jokam, niti ne bi pomislil na to. Prizadevam pa si, da bi dojel kar ti govorim, ker nimaš pojma o pojmu - nikoli nisem imel vsega, smo bili kar precej revna družina. Toliko v vednost tvojega firbca in glupega sklepanja.
Quote:Ti dvomi, druga tako ne znaš, ker nisi moški, nimaš jajc stopiti življenju nasproti, bojiš se bolecine, ker v sebi skrivaš grobost, bere se dete, bere.
Jajc res nimam, imam pa testise. Drugace pa tudi jaz tebe berem in vem zakaj si prišel sem. Bojiš se, da ti bo nekdo vrnil batine vsakic, ko ti pade na pamet da nekomu prizadeneš bolecino. Ne gre ti v glavo, zakaj ne moreš samo dajat bolecine brez da bi jo prejel v povratek. To se ti zdi krivda, katere si ne zaslužiš. Ja, res si bogi.

Zdaj te je moj odgovor prizadel in zabolel, to sedaj dobro vidim. Vendar verjemi da to sploh ni bil namen... in odgovor sploh ni bil grob. Grobo pa je to, ko nekomu prizadeneš bolecino in se mu na vsa usta smejiš v obraz, kot tistemu otroku, ki si mu razpocil lobanjo ob radiator. Jest, ce bi bil na mestu uciteljice, bi te v tistem trenutku tolk pocil, da bi bil v podobnem stanju kot tisti otrok.
In ne mi klobasat, da si bil "le otrok". Sem bil tud jaz otrok in sem se že v mali šoli dobro zavedal kaj je PRAV in kaj NE. Zato ne klobasaj takih brezpredmetnih neumnosti, na katere ne bo nihce nasedel.
Quote:Mi je cisto vseeno iz kot ji vleceš, pri meni takšne stvari ne užgejo.
Tudi meni je kratkomalo vseeno al ti vžgejo al ne. Mel pa sem zagotovo težje otroštvo kot ti. Ti si ga sebi SAM naredil težekega in to te boli. Meni so ga naredili težkega drugi, ker sem premnogokrat v povratek pricakoval enako dobro kot sem dajal. Ti si za spremembo nazaj vsaj dobil tisto, kar si si zaslužil. Ceprav še mnogo premalo.
Quote:Ti se pa že enkrat nauci živeti, bolje ti bo in spravi ven tisto silo grobo energijo, povrh pa še nesramno iz sebe, boš takoj žacutil olajšanje, ce sploh veš kaj je to.
Nisem nasilnež, zato se niti pomotoma ne mislim poslužit tvojim metodam, raje kar takoj na mestu naredim samomor.
To je nekaj, cesar ti ne boš nikoli dojel ali razumel kako in zakaj. Gotovo niti ne razumeš pomena žalosti.
Quote:Tudi res, da se lahko motim, sem samo clovek, ljudje se motijo, mar ne, ali pa si ti edini idealn popolni clovek na svetu.
Ce priznaš, da se motiš, potem zacni pocasi opušcat svoja prepricanja, ker so popolnoma zgrešena.
Quote:Jaz v tebi nemorem videti sebe ker si poln grobosti, si prevec umazan, da bi sploh lahko pogledal v tebe.
Aja? Zanimivo. Pa se ne spomnim, da bi kdajkoli naredil kaj podobnega komu, kot si ti napisal v svojem avtobiografu zgoraj. Mislim, da zopet govoriš o svoji grobosti in umazaniji, kjer preziraš vsa pozitivna custva.
Quote:Pa sploh imaš dušo ? Jo vidiš ? Nebi rekel ? Prevec sovraštva, grobosti in vse ostale svinjarije je v tebi. ?
Spet govoriš o sebi, ane? daj si preberi tisto kar si napisal zgoraj, pa poskusi povezat s tem, kar si sedaj tule napisal meni. Prav smešen si mi.
Quote:Namrec klub vsej tvoji umazaniji, te imam rad.
Kajti jaz ne sovražim nikogar, ne preziram nikogar, v primerjavi s teboj.
Verjetno me imaš tako rad, da bi mi takoj eno primazal na nos. Radost posebne vrste, katere si zmožen samo ti. Daj spreglej že, no.
Pa brez zamere.

In Andres, ti se pa niti pomotoma ne mešaj v najino debato. Ti si meni zacel srat, ker si me pomešal z nekom drugim, ki ti je baje enkrat sral v preteklosti z enim pederckom al s cimerkoli že. Brez, da bi me mirno vprašal kdo sem, si me neusmiljeno napadel. V realnem življenju te po tem dejanju niti enkrat ne bi vec pogledal ali ti rekel kakršnekoli besede. Tukaj na internet pa pridem za sprostitev in odklop od vsakdanje realnosti in tukaj ti bom tud vedno povedal kar se ti zagre, brez najmanjšega usmiljenja boš slišal vsak delcek mojega razmišljanja in mnenja o tebi. Ker tukaj me niti malo ne zaboli kar mi receš, ker te ne vidim in si zame le en nick in brezosebna ikona.
Toliko o tem.