t wrote on 06.05.2003 at 17:57:11:Alergije so znak preobčutljivosti našega telesa - imunski sistem tudi neškodljive zadeve spozna za tujke in jih napade.
Krivi pa smo si sami, ker smo si ustvarili preveč sterilno okolje.
(sem slišal za nekega Japonca, ki alergije zdravi s trakuljami - imunski sistem ima z njimi dovolj dela pa mu zmanjka energije za alergije)
lp
no tole ni čist pravilo....jest sem kot otrok pojedla kasr dost mivke...bla sem precej divja in vedno smo bili vsi v ulici kot otroci usrani po kolenik in drugod, ter potolčeni

pri meni se je pojavla, ko sem prvič po petih letih zbolela z neko infekcijo, oziroma pričela zbolevati (prebolela sem jih letos precej, kar me je fizično in psihično kar mal potrlo, ker se je poznalo med drugim tudi na storilnosti in odnosi so postali moj problem...v tem primeru moram rečt, da me je luise el hay naštuderala v polno

). Prvo sem dobila alergijo na primotren (antibiotik, ki so mi ga predpisali pri vnetju sečil). kasneje oziroma sedaj enkrat sem dobila kožno alergijo, še ne vem na kaj točno, bom ugotovila. Tud jaz sem bila razočarana, ker sem verjela, da alergije pa res nam mela....ampak bo minil. Verjamem, da se ravno tu da veliko narest.
Moj vzrok: ventili so spustil, kar ni čudno glede na preteklih pet let in kar se je v tem obdobju dogajalo. Hvala bogu, da se ni zgodil to še takrat, ker je blo dost druzga, torej Jezus loves me, al kuko

v preteklih dveh letih nisem dovolj naredila za vzdrževanje kondicije in pretirano sem se izpostavljala stresu...lahko bi si kaj tud prihranla tozadevno in vsaj zadnje leto bi lahko naredila več zase.
in verjamem, da je na meni, kako bo vnaprej...moram tozadevno priti na zeleno vejo...delamo na tem ane