meni se je dogajalo v sanjah, ki so se ponavljale :
da sem tko mocno usta stiskal.. da so mi VSI zobje full bolel in da se mi bo vsee zdrobil.. in se mi tut je vse zdrobil.. in ful bolel in.. o pizda zdej sm pa brez zob.. pa FULLL STISKAT.. RES:. da kr SKRTA pa poka vse .. pa kr stiskat..
zjutri se primem za usta in ves vesel, oo vse zobe mam..
ker sam nism prsu do odgovora kaj naj bi to bilo, niti si ne mores pod razno razlagat s cimerkoli..
sem enkrat povedal prijatelju ki mi je blizu, in je rekel da se mogoce zdi, da prevec stiskam zivljenje..
???
meni se sploh ni zdelo.. ampak sem vseeno sprejel idejo v razmislek.. kako to misljeno, da stiskam ???
nikoli nisem prisel do dna, sanje so se pa tut nehale in nevem ce ravno zard tega.. cist mozno da zarad cesa druzga, in sm nevede jih razumel...
nauk je pa, da vcasih drugi, tvoji bliznji, ki te poznajo , po prvem filingu znajo vrzt pravo prvo sled do razumevanja... sicer itak da vzames v razmislek, ne verjames na prvo besedo itd.. sej clovek sam zacuti, ko mu nekdo pove, ce je pravo al ni pravo..
sem imel pa se neke sanje ki so mi zelo ostale v spominu, saj sm se zbudui :
nekaj smo poceli ene 2 prijatelja sta bla..
nakar js padm v en trance...
in se nekaj vrtim itd..
in pol prijateljica rece glej kaj se sveti in ko odprem oci, me gledajo, v celo, iz katerega naj bi prihajala svetloba oz svetila noter..
nenadoma me vrze na hrbet na tla, ko zaprem oci vidim samo svigajoco svetlobo notr ven nevem karkoli sviga bela svetloba
cist sm bil razburjen oz waaaa , ne v smislu da sm se cudu ampk, sploh nc nism mislu samo drvelo je in ful je blo napeto , kr zivcn sm bil
stopnjevalo se je to dokler neki nism znotri sebe reku doost dost dost , ne morm shendlat, in tkrt sm se zbudu..
sm verjetno iz ksnih filmov potegnu ven
razlagat si jih pa ne znam