Quote:Saj si kar razumel, se mi zdi . Samo, a lahko ti hodiš okol in vsakemu v faco rečeš: boli me kurac .?
Litla stjarna!
Prejle sem prišel iz kina. Gledal sem film Ali, ki opisuje kako je svojo kariero naredil Muhamad Ali. Vmes je spustil zelo dober stavek, ki paše ravno tebi kot odgovor na zgornji post.
Skratka Muhamad ali je bil če primerjame ostale športnike, ki jih poznam, zelo bistra oseba. Vedno je našel pravi odgovor, tebi v sporočilo pa je rekel nekaj v smislu, oprosti, ne spomnim se več dobesedno. "Jaz sem tisti, za katerim stojijo množice in noben me ne more prepričati, da nimam prav, saj to vedo vsi, le da v zakonodaji drugače piše."
Quote:NE. Moraš se iti tole nadzorovano norost, če hočeš kolk tolk skoz prit v tej družbi . A ni tako?
Ne ni tako. Če nebi bil kakršen sem bi me že pred 16. leti zaprli v kakšen vojaški ali civilni zapor s pretevezo takratnega 133. člena. (ugovor vesti) Ravno tako bi lahko že nekajkrat izgubil službo, a sem se vedno izvelekel, preprosto zato, ker se tisti strah, ki ga ti opisuješ preusmeri h nekomu, ki lahko stvari razčisti ali ti na pravem mestu spolzi z jezika nekaj pač ki nasprotniku požene strah v kosti.
Glede tega kako prideš skozi v tej družbi pa itak velja, da je večina z menoj. Tam kjer so ovire strahu ne sme biti, postavit se moraš pred pravo osebo s pravimi argumenti, potem jim pa samo še orglice špilaš kravatarjem
. Slej ko prej pridejo k tebi, normalno brez opravičila, toda z neposrednim priznanjem, da so ravnali narobe.
Torej. Iz filma je bilo razvidno, da tudi Muhamada Alija ni bilo strah nasprotnika, zato pa je tudi zmagoval, četudi je bilo že videti, da je poražen. Verjetno gre za notranji power.
In notranji power imamo vsi, vsak od nas pa je lahko Muhamad Ali na svojem področju. Torej, če imaš ti notranji power biti najboljša mama na svetu bodo tvoji otroci sprva v ponos soseski kot starejši pa bodo bržkone v ponos celi državi.
In še za zaključek? Si se kdaj vprašala kaj je tvoj notranji power. Ali vprašam kar vse na forume? Kaj je vaš notranji power??
Andres