ana wrote on 07.04.2003 at 22:27:52:gape, saj je blo men tud popolnoma všeč, kar je povedal, ker je pač govoril o stvareh, ki so mi domače in jih poznam. to je to.
to je to ... zame je to zadost ... če se njegovo učenje ne razlikuje (preveč) od mojega vedenja, je zame to to.
da bi hodu redno na predstavitve to pomoje ne ... u živo ga bom pa skor zihr šu poslušat.
take ljudi rad poslušam.
nebi njegoveg učenja z reikijem primerjal.
tehnik pa itak ne poznam, tko da jih ne morem primerjat niti. pa še preveč so 'exotične' za moj okus ... mam rajši take ki jih ni treba tolk skrivat, pa četudi je to samo zato ker jih velika večina itak pozna.
stoychi wrote on 08.04.2003 at 10:06:49:da vas imam vse rad, da vas ljubim iz dna, svojega srca
to je d best stojči
samo ljubezen prevlada ...
ampak morm napisat ... sm opazu da smajliji povzročijo v ljudeh filing al pocukranosti, ali zajebanijce - zajebavanja,
zato je treba bit pazljiv pri smajlijih, ker nekateri jemljejo napisano (in naslikano) preveč osebno.
aha ... gledanja zviška recimo je recimo tud tak pogost filing ki ga smajliji povzročijo.
... hočem rečt ... ljudje si smajlije predstavljajo subjektivno, glede na svoje vzorce bi verjetn lahko reku, čeprov so oni kao čist objektivno definirani - vsak naj bi predstavlju enga od filingov

tale recimo je šokiran.
čist tko ... informativno ... kaj je klele:
* za občutenje globine tega trenutka zdaj boš moral priti na kako videoporjekcijo mojstra Prem Rawata*
šokantnega ???
pa je recimo ta smajli že mal preveč žalostno vprašujoč se, k je čist tako mim vprašanje.
sam da je, da lohk natipkam svoje.

no ja ...