po mojih znanstvenih podatkih na Jupitru ni življenja v taki obliki, kot ga poznamo na Zemlji, zato ti tisto o bobrih ne verjamem.

Glede na to, da je tvoja duša pravzaprav Ti, imaš ti izbiro že od vsega začetka. Samo ker ti ni ravno najlažje poment se s svojo dušo, kaj "sta" že misnla, da bi ti moral doživet, ti je zavedanje tega, da se ti dogajajo ene izkušnje zato, ker "sta" se tko zmenila lahko v veliko pomoč na poti skozi življenje. Tvoja duša je TI in verjem mi, ta te ne bi zajebala za nič na svetu, za nič v vesolju in za nič v tvojem lastnem črnem fantazijskem svetu! Zato se za vsako izkušnjo, k se ti zdej zdi tko tumač baaaad vprašej..: Kaj pišuka "sva" hotla, da bi se jest iz tega nauču? npr.. "ker me je punca zapustila je to totalno baaad, in zdej sm totalno saaam joj joj joj kaj bom pa zdej, ko sm tako sam.. Zakaj pišuka se mi je pa to naredl?.. aja.. zato ker je men ful grozn bit sam in ker mislm, da bom kr umru in da bo življenje zgubilo smisel in da ga bo konec, ker sm sam samcat.. ampak zdej, ko se mi je to dejansko zgodl.. pa me je punca zapustila, pa sem sam samcat, vidim, da življenja še ni konec.. življenje še kar je.. torej ceu cajt, ko sm mislu, da me bo kr samota ubila, sm se motu.. in duša mi je to pokazala.. d best živim yes yes yes and yes again.. ok kul. zdej pa živim, pa sem vesel človek in "oh-in-sploh" in zdej grem delat kej finga, da mi bo fino, da se bom fino meu, ker Bog k me ma rad je itak hotu, da se fino mam, z njim vred pa moja duša.. a pa ne misl, da si že kočal, še kej ti bo pršlo na pot.. pa se boš še s čim tko ubadov.. in sploh opazu ne boš.. da zdej maš pa kr naenkrat punco.. ampak te ne bo zapustila, ker ti te lekcije ne rabiš več, ker ti si se že nauču, da ti ne rabš punce, zato da lahko prežviš... zato bo duša rekla zdej "mava" pa punco.. pa se lahk z njo "mava" še bl fajn.. in prou žurkastično je to življenje... pa še bodo skakale ovire pred nos, ampak ko ga šljivi zdej, ko vidiš, da se da... da se da Izbrat da že enkrat začneš pošlihtavat stvari sam s sabo in da clo porajtaš, da je življenje lepo...
matr kolk mi je dobr del

lahko noč banda s himijam na čelu