Hm, pa poglejva, zakaj zdej tuki gre...
Kako to misliš, da drugi nič ne razmišljajo o tem? KAteri drugi? Zakaj, sicer, ker smo ljudje pripravljeni na različne stvari in smo na različnih točkah v življenju razmišljamo o različnih stvareh, prihajamo do različnih ugotovitev. Velikokrat bi mi bolj ustrezalo, če bi se kdo kar strinjal z mano, ampak je prav, da temu ni vedno tako in to sploh ni pogoj za nič. Naj vsaj ne bi bil.
Sama sem te prosila, da prebereš samo en post, drugače pa je iz threada razvidno tudi to, da je to prepisano iz knjige, ki jo pravkar drugič prebiram in mi je preceeeej všeč. Poskusi ravnanja po nasvetih iz knjige so mi koristili, so prinesli v moje življenje, v moj svet

novo "dimenzijo", novo razumevanje, več lepega. Če te daje to, da se teh nasvetov ne držim absolutno, imaš čisto prav. Tega mi menda ni treba razlagat.
Kar se pa tiče ustvarjalcev te knjige, vem, da so v življenju dosegli veliko reči, premagali veliko težav in bili nasploh srečnejši in zadovoljnejši z življenjem, kot se pa ti zdiš. JA gotovo tudi bolj kot se pa jaz zdim.. Ampak, pišuka, se pa sama sebi zdim bolj srečna, kot se mi pa ti zdiš.
Če imam vse, kar si želim? nope... kako se počutim... v tem trenutku:skozi mene teče... neopisljivo... lepo mi je ... srečna sem... zelo zadovoljna sama s sabo
in hvaležna: Bogu, angelom, duši - svoji pa tvoji
vdih.. izdih...