Petra. wrote on 25.02.2003 at 14:09:37:Je pa res, da veliko žensk obsoja druge ženske, in to glede vsega v bistvu, Andres, jst tega zdej ne bi omejevala zgolj na sex. Poznam primer, ko je ona skos obsojala in še obsoja vse ženske, ki imajo različne partnerje, s tem, da je ravno ona skos varala svojega fanta. Se pravi ona sama sebe ni sposobna bla sprejet in se obsoja.
Samo neki ne štekam, kaj zdej hočete eni povedat, da se ne da uživat v sexu samo z enim partnerjem al kaj??? (da ne bomo šli preveč off topic)
Sama ostajam zvesta svojemu (razen na astralu, ko mam kake sexy sanje), in ga ne bi nikol mogla prevarat, če bi ga prevarala, bi z njim končala... Tako se mi je zgodilo z bivšim... Sem spoznala drugega in v roku enega tedna je bilo z bivšim konec... Osebno mi to veliko pomeni, da sva drug drugemu zvesta, pa tudi preveč verjamem v to, da se ti vse povrne, kar sam počneš... In karme mam po mojem že tako ali tako dosti še iz prejšnjih življenj, probat v temu si je manj pridelat;)
so far by now...
Saj se ne omejuje vse na sesk. Že če ena da zelene hlače gor se drugi goflja na njih obesi. Če ma ena za odtenek prmočno šminko druga jamra, da tako se pa kljunu ne streže, ker Revlon ima bogatejšo izbiro.

Z enim partnerjom se da uživat v seksu, samo vprašanje koliko časa. Sam zdaj se boste ene tu obesile na to opevano neskončno ljubezen. Vedno iste melodije istih pevk, za katere niti nisem prepričan, če so bile kdaj zaljubljen.
Ah naj vam bo. Naj obdrži ta neksončna ljubezen. In kako se da seksat ko do nekoga čutiš to ljubezen, samo je "slučajem okolnosti" partner frigiden? Hand yob pa fertik? Prosim lepo.
Naj mi potem ena razloži zakaj je tako močna praksa pri ženskah da doživljajo orgazem s tem, ko na drugega mislijo? Moški tega žargona ne poznamo. Zanimivo kajneda. Ne spet sebe tle iskat Marjana, al pa neka potrdila ven brskat. Polne cajtenge imaš teh in takšnih, podobnih, a vseeeno resničnih izpovedi.
Jebemo jaz nebi mogel vedno živet od jabkov pa češpelj. Pa da bi vsaj kakšen datelj kje dobil. Ne, je treba po njih v Afriko.

Andres