Ja, definitivno zelo dober odgovor, ni kaj.
Pa od Mirota je tud originalen.
LJUDJE ZDEJ GA PA ŽE SERJETE....

Bi si ne mogla mislt, da se da na testaturo in PC še...ok, štekam v prenesenem smislu.

Idelanega partnerja najdet, je pa čist odvisno, glede na to, kaj je idealno. Kakor za koga.
Star štos. Zase vem, sem se rodila sto al pa dvesto let prepozen. Meni bi bil idealen partner kar Kazanova lahko tud uni don Žuan, je bil inteligenten lepotec, pa še en velik lover, če so ga v une beneške ječe zaprl, pa še tam baje ni mel nihče mira pred njim...ne žival - pa ne človeški osebek. Je dobr pisal in osvajal une beneške mačke, očitno je že premogel une postelne vijavaje...iz unih okovov ga je pa rešla ena pametna ženska...pa v gondoli bi se vozila, pod mostom zdihovala in Kazanovo
čakala...pa vzdihovala do nebes...in še čez...kaj vse sem zamudila.
Tud Romeo bi bil pisan na mojo kožo, tam na unem balkonu bi se zalizala, bi se zaljubila do ušes brez verzov in patetike....in ne bi se končal vse kot Šekspirjeva tragedija-zame bi bila vroča ljubezenska komedija...Pa kakšen nož in umreti od tega, njemu bi se dala še razsekat, če bi blo treba...
Ne vem ne vem, zakaj se nisem prej rodila, je moja mtka zamočila...
Mogoče bi bla pa lahko Kleopatra brez piramide, baje je bila lepa kot strela, pa pametna, pa fina, bi ne bilo problema nobena izbira kakega rabina, pa ne grškega Apolona ma ja-izbrala bi Ahila, sej če je tko dobr zgledu kokr Bret Pit u fimo Troja, bi bil skoraj IDEALEN......idealen vam rečem - skorej!

Ah ja, le kje sem takrat bila...

Angel