Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 ... 16
(Read 144762 times)
EvaZh
Ex Member

Re: seks, izmenjava energij??
Reply #30 - 22.01.2003 at 15:12:31

sidha, sej jest mam doma knjigice, o tem Tao popolni sistem ozdravljenja, kjer je ta vaja Jelen s prsmi opisana, in drugo je tista Nega spolne energije, s kung-fu jem jajčnikov, pa to za dvig orgazma itd
ampak vseen bi blo fino, če bi kaj povedal, ampak ni ti pa treba si sam zarad mene kakšnega ekstra časa jemat.. bo pa morda še kero drugo tut zanimal ?
Undecided
Back to top

IP Logged

sidha
4

Reply #31 - 22.01.2003 at 15:47:20

Sam sem probaval te tao tehnike, ampak se mi zdijo kar komplicirane. Tantrične, ki jih jaz poznam so veliko bolj preproste in zato nič manj učinkovite.
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #32 - 22.01.2003 at 16:13:41

Smiley Kar se tao-ta tiče sem že velikrat začela, pa velikrat nehala. Samo učenje mi precej dolgočasno deluje, tko kot meditacija  Grin sploh v tej knjigi... je vse tok na dolgo napisan... da je že brat mučno... Roll Eyes ampak, enkrat bom že pršla skoz. Tak je namen   Wink
Embarrassed
Back to top

IP Logged

dina
Guest

Reply #33 - 22.01.2003 at 16:16:19

no. pa dej ze napisi ...   Roll Eyes
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #34 - 23.01.2003 at 00:06:24

se mi pa zdi, da vas je kr neki ratal, k bi lahko tehniko/e, ki jo veste, tud povedal.
večje manjše prsi
nekrvaveča menstruacija
simpl tehnike
zakomplicirane tehnike
...
mene zanima

rezultat je lahko krasen
pot je pa itak krasna
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #35 - 23.01.2003 at 00:24:57

Točno Gape. Sidha ima veliko pojma in ga bo treba še malo vprašat.   Čutim, da je na forumu še en tak, ki bi tu lahko veliko prispeval. Samo še nima nobenega posta.

Andres
Back to top

IP Logged

vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Reply #36 - 23.01.2003 at 00:35:50

Jaz pa poznam eno zanimivo tehniko, izmenjave energij... Opisana je tudi v knjigi Walter Lubic Reiki... Zato sicer ni vedno potrebno, da imata partnerja Reiki, lahko je, da ga ima eden, če ne pa tudi velja tako...
Imenuje se skupna meditacija... Poteka pa takole:
partnerja sedeta tako, da imata noge čez drug drugega, se pravi čez stegna... Dlani so na dlani drug drugega... Roke pa so dvigjenje nad srčno čakro... dihanje pa je umirjeno... Tako se sproži energija, ki vibrira na spolno čakro.
Meditacija umirja in pripravi partnerja na dober užitek...

Želim veliko uspeha, v kolikor, se kdo najde, da to preiskusi!

Pozdravček

Vilma
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #37 - 23.01.2003 at 10:22:38

Sidha mene pa zanima vsaj, kje si se ti teh tantričnih tehnik naučil? A slučajno obstja kaka knjiga, ki bi se jo dalo dobit?
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #38 - 23.01.2003 at 12:34:05

Daj povejte že to tehniko za nekrvavo menstro! Cheesy
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

sidha
4

Reply #39 - 23.01.2003 at 13:04:26

m wrote on 23.01.2003 at 10:22:38:
Sidha mene pa zanima vsaj, kje si se ti teh tantričnih tehnik naučil? A slučajno obstja kaka knjiga, ki bi se jo dalo dobit?

http://tantra-klub.crolink.net/

A se boste same pozanimale, al moram še kaj napisat?
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #40 - 23.01.2003 at 14:22:00

Popolni sistem samozdravljenja : taoistične notranje vaje / Stephen Thomas Chang
OPOZORILO: Med prekinitvijo menstrualnega ciklusa se zmanjša možnost zanositve. Po prekinitvi izvajanja jelenske vaje se menstruacije obnovijo in ženska ima veliko večje možnosti za zdravo nosečnost; to trditev potrjujejo tudi zgodovinski podatki. Taka prekinitev menstruacije nima trajnih posledic. Ženske ne bi smele izvajati jelenske vaje med nosečnostjo; energija, ki jo ustvarja vaja, in povečana stimulacija spolnih organov bi lahko povzročili prezgodnji porod.
NAVODILA ZA IZVAJANJE VAJE "JELEN" ZA ŽENSKE
Med izvajanjem te vaje začutite ogenj ali energijo, ki se zbira v vaših spolnih žlezah in občutite, kako se ta ogenj ali energija dviga ob hrbtenici vse do prsi in temena. (Ne poskušajte izzvati takšne podobe v svojih mislih, da bi energiji olajšali vzepnjanje. Pri tej vaji domišljija nima prostora!  ???) Združitev telesa in duha je predpogoj za skladno in močno delovanje življenjske energije. Božanski cilj je privesti to energijo do pinealne žleze v glavi.
To vajo izvajajte zjutraj, ko vstanete, in zvečer, preden greste spat. Če to ni mogoče vsak dan, bo zadostovalo enkrat tedensko.
Prva faza:
1. Sedite tako, da potisnete peto na odprtino vagine. Nasloniti se morate dovolj močno, tako da začutite nenehen in občuten pritisk na klitoris. Če vam ne uspe položiti pete v ta položaj, položite na vainlano odprtino okrogel in dovolj čvrst predmet, npr. teniško žogico. (Nedvomno boste začutili prijetne dražljaje, ki so posledica stimuliranja genitalnega področja in osvobajanja spolne energije).
2. Hitro in krepko drgnite dlan ob dlan. Tako si boste ogreli roke, ker se bo telesna energija preselila v roke in dlani.
3. Položite roke na prsi in začutite, kako toplota rok prodira v kožo.
4. Nežno masirajte prsi, krožne gibe usmerjajte navzven. Desna roka naj se giba v smeri, ki je nasprotna urinemu kazalcu, leva pa naj se giba v smeri urinega kazalca.
5. S temi krožnimi gibi zmasirajte prsi vsaj šestintridesetkrat, vendar ne več kot tristošestdesetkrat, dvakrat na dan

(Poudariti je potrbno, da po prekinitvi menstruacije krožnih gibov ni potrebno ponoviti tristošestdesetkrat. Ženska sama lahko najbolje oceni, kdaj ji udtreza prekinitev menstruacije in kdaj jo želi obnoviti. Menstruacija se pojavi ponovno, ko ženska preneha z izvajanjem te vaje.)

bom še pisala
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #41 - 23.01.2003 at 14:32:35

OPOMBA A:
Kroženje z rokami navzven se imenuje disperzija in pripomore k preprečevanju in zdravljenju cist in raka dojk. Gibi rok so lahko usmerjeni tudi obratno - navznoter. Desna roka se giblje v smeri urinega kazalca, leva roka pa v nasprotni smeri. To gibanje se imenuje stimulacija, njegova posledica je povečanje prsnega obsega.

Druga faza:
To vajo lahko izvajate v sedečem ali ležečem položaju.
1. Začnite s stiskanjem analnih in vaginalnih mišic, kot da želite ta dva organa približati drug drugemu. Potem poskusite povleči rektum navzgor, v notranjsot telesa, in sicer tako, da še močneje stiskate analne mišice. Pri pravilnem izvajanju te vaje boste dobili občutek, da vam zrak vdira v vagino in rektum. Mišice naj ostanejo močno stisnjene toliko časa, kolikor lahko zdržite in pri tem ne občutite neugodja.
2. Sprostite se in ponovite analne in vaginalne krče. Ponovite to vajo po lastni želji. Morda boste v začetku čutili manjše težave pri prvih nizih krčev. Sčasoma pa boste zlahko povečali število in trajanje krčenj.

OPOMBA A: Pri izvajanju krčev lahko porinete prst v vagino in ugotovite njihovo moč.
OPOMBA B: Sramne ustnice so občutljive in zato jih je med jelensko vajo priporočljivo masirati. Zato morate sedeti na peti ali na blazini. Pritisk prstov bi moral hkrati masirati in stimulirati sramne ustnice.
OPOMBA C: Ženske, ki jihhkratno masiranje dojk preveč utruja, lahko masirajo najprej eno in potem še drugo dojko tako, da uporabijo nasprotno roko za masažo, druga roka pa počiva. S prosto roko lahko stimulirajo vaginalno odprtino, če tega ne zmorejo s peto. To vajo lahko izvajate še na en način: moškemu lahko prepustite masiranje prsi, ženska pa si stimulira vagino s pritiskom roke. Kot ste ugotovili, je jelenska vaja zelo fleksibilna in jo lahko prilagodite svojim osebnim nagnjenjem.
OPOMBA D: Med izvajanjem jelenske vaje se ne dotikajte prsnih bradavic. Te so namreč zelo občutljive in jih je moč zlahka preveč nadražiti. Poleg tega bo ženska, ki pravilno izvaja jelensko vajo, ugotovila, da so njene prsne bradavice postale še bolj občutljive.
OPOMBA E: Vedno bodite osredotočeni na to, kar počnete.

Če rabte več spodbude, da se tega lotite, jih lahko še prepišem Wink
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #42 - 23.01.2003 at 14:49:32

Eva, a si to že prakticirala? Cheesy

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

sidha
4

Reply #43 - 23.01.2003 at 14:56:19

To vajo sem imel tudi jaz v mislih.
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #44 - 23.01.2003 at 15:04:00

Harry že ja... samo.. moj problem je v tem.. da ne znam naštet ene stvari, ki bi jo v življenju dokončala, al pa se je vztrajno držala... in to ne velja samo za razne tehnike pa meditacije pa to...
(dons, vidte, je moj dan jamranja)
prej sem že nekje povedala, kakšen učinek je bil prvič.. sicer pa od takrat naprej nisem imela več redne menstruacije (no, tud vaje nisem redno izvajala) nikol nism vedla, kolk je ura  Smiley ampak razmik je bil pa daljši, pa seveda, bolečina manjša!. Pol, ko je par tednov nisem izvajala in pridejo krči.. pol sm šele vedla, kolk mi je vaja pomagala, dokler sem jo izvajala... kar je tut ful dobrodošlo.
Me pa zanima, če boste kej izvajale.. kakšni bodo kej rezultati, pa to.. upam, da poveste.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 ... 16