???
Spoštovani ljudje v forumu!
Če bi naprej vedel kaj vse se bo pisalo na tem forumu na to temo, ki sem jo načel, zagotovo ne bi postavljal vprašanj! Verjetno se ne bi niti javil!!!!
Glede najinega odnosa: "nekateri sprašujete koliko sva stara in kako dolgo to počneva" Oba sva blizu 30 tih
glede sexa pa tako živiva že kakšne 5 leta.
Glede ljubusumja pa takole: Človek se ga teško obrani to vam verjamem pa vendar! Midva res glede tega nimava težav ravno nasprotno avanture naju približajo.

Ko človek dojame, da je sex samo zemeljska energija ki jo je na nek način dobro spustiti skozi telo. Zavedanje da substilne energije od partnerja, ki ti stoji ob strani in si te energije deli s teboj je fantastično in ti nikakor ne more biti hudo, če uživa z drugim v sexu s teboj pa poleg sexa podeli tudi subtilno energijo ljubezni!!!!
To je to ! Mogoče se zdi nekomu to noro, da bi se mu ženska sexala pa vendar ravno na tak način se odstarni ljubosumje!
Pa da odgovorim še na eno TEMO, katero ste kar dolgo peljali po forumu!
Glejte kdo je kriv za skok čez plot in kdo od spolov rajši sexa!
Če vam povem, da sem imel od otroštva do te sedaj, ko sem z njo že 8 let, več žensk in do sedaj je še vsaka bila za takšno razmerje kot vam ga opisujem, da ga imava!!!!
Ženske so seveda zelo perverzne, le resno podporo od partnerja morajo imeti. Tu pa nastopi moška pomanjklivost ker te popdpore ne znajo dati, ker so egoisti! ZAL JE TAKO!
Moški bi seksali druge svojih žena pa ne bi pustili!!!!
Brez zamere se še vidimo , slišimo, pišemo