Quote:Mislim, da si čisto zgrešila koncept mojega odgovora tebi, češ da sem jaz Andres, oz. da je Andres jaz.
Freya ne še, se pa sama motiš, če mene jemlješ kot Andresa.
S tvojim odgovorom (majority) strinjam. Na kakšen način naj še razpoznam iskrenost. Se mi lahko zdi, da je dogovarjanje zraslo že v pričaranje harlekinovih višin. Je pa vredno zato izpostavit sebe, svoje želje, občutke, strahove za kaj. Ko se mi potem zgodi, da izberem slabše namesto prav? Je kar se da težko ali neznosno, boleče, saj vem. To je pa lahko tudi tisto edino, ker smo tako izbrali. Torej bistvo in temelj v odnosu ostane, izpostavili smo se za nekoga, to zleze pod kožo. In se išče z lupo. Biti sojen od tega je vse, kar zmorem prejet. Lahko pa še naprej, kar iz takega temelja, ki mu ti rečeš skupni imenovalec, izhaja.
Kje si stopam na prste, saj če bi bila laž,.. pa je le ali. Moj največji teror na poti. dileme smeri zame ni, sem pa jasno definirala neskončno omejen čas. Pomen varanja in zaupanja je v domeni dveh bitij in tudi tebi točno za nekoga še ni vseeno. Drugače te ni. To je pravi razlog zakaj Andresovo mnenje ne more bit xxxovo. Ker ga je sam spisal ima to minoren značaj? Zame se ni zaman izpostavljal.
Tudi običajne besede kot ljubezen so lahko za začetek viri in zakladi občutkov, ki se srečajo izključno in tako skupaj rastejo. Ker je njun učitelj upošteval razlago v knjigi? Tudi. Zato svojo občutljivost lahko cenimo.
Upam da sem za uvod razjasnila, zakaj sem te jemala za perverzno. Z joškam si pa sama opletala

Tudi če ni zgodaj Freya, Ljubljana pa ne tako daleč; Andresa lahko obirava brez kave.
Karmen