Freya!
Tvoj post je nekako uravnovesil tehtnico spolne potrebe med spoloma. V bisvu me zelo veseli, da si si kot ženska, upala oddati post v tej obliki. Saj veš. Vse je nek oj in joj, ter ne bodi ga treba. Vse kar zadeva pohotnost, kot bi bilo to nekaj ukradenega. V bistvu gre za zavrtost posameznic v družbi, kar pomeni tudi na forumu. Skratka vedno bolj pridobiva veljavnost mogočni stavek, ki sem ga pred več meseci dobil na mail od enega naših članov/članic foruma. "Pust te babe ???????????."
Preprosto Freya, ne boj se, da bi te kdo raztrgal. S tvojim postom si pač pokazala neko žensko sliko, lahko to imenujemo tudi
ženski biser:). Za tabo je parada drugih žensk ki zganjajo finočo, češ, one pa niso take. Malo morgen. Komaj čakajo, samo šanse nimajo, le navzven se fine delajo. Če šanso že imajo jim v danem trenutku zmanjka korajže in ponovno se vračajo domov same, osameljene, nepotešene, ali pa k partnerju, ki ga bržkone nebi motilo, če bi šla njegova draga na refreshment.

. Seveda je poglavje zase spolna hladnost, ravno ta krog ljudi pa se navadno mnogim avanturističnim težnjam zelo upira.
In prav žal mi je da moramo komaj v letu 2003 razpravljajo o praviloma znanem nepisanem pravilu partnerstva.
Andres