Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 
(Read 22034 times)
KarmenA
Ex Member

Spolnost
Reply #45 - 19.02.2003 at 23:01:08

Eva, kar se prepričanja tiče, sama sem bila deležna krščanske vzgoje. In ko te berem tukaj, si še precej "živa-hna". V moji sobi se cvetnega prahu sicer ne spomnim, tvoji starši so verjetno blizu generaciji "otrok cvetja". Glede tega, da nam je prave komunikacije vsem kar nas je tukaj v določenih letih umanjkalo, se ne bi pogajal zdaj. Na tem mestu je pomembno pa le poudarit, da se v življenju učimo odnosa do sebe najprvo. Pogled na svet skozi rožnata očala je vsakemu isto privlačen. Zelo različno po dolžini sicer.

Quote:
In fizična intimnost, med dvema človekoma, ki se imata rada, nikakor ni "svinjarija" ??? ne noo.

Eva tega  ti ne bi bilo treba "pobirat". Odkod le. Zakaj le meni ni jasno.

Quote:
Kako se pa ti počutiš kaj? Sej veš da mi lahko privat tud msg-jaš.. sploh glede na to, da jest tuki berem, češ, da so spolnost, odnosi, IN ŽIVLJENJE.. svinjarija?

Lej, hvala, meni je kar dobro glede na življenje okoli nas. S tem ne mislim samo osebno moje situacije. Koliko napora je potrebno za udejanjeno zoperstavljanje taki situaciji jaz ne vem. Upor je nujen.

Kako radi ali ne imamo to poglabljanje je še največkrat od srca, ki možgane vključuje odvisno. Meni se kar zgodi, da ne morem povezat takoj stvari, pa potem čez čas pridem na misel, ki se mi zdi bolj verjetna.

Quote:
Če se ti da, pa ti spesni. Samo ne vem, če se da tisto spremenit, mislim, da se ne da več. Štala. Undecided
Lep pozdrav

Ne sprašuj! Hvala.

Karmen
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: Spolnost
Reply #46 - 20.02.2003 at 10:27:34

DA se spremenit ... naj ti pa povem eva; ni ti TREBA delat tko kot drugi piskajo, lahko pa. tko da ti se kr odloč, lahko upoštevaš predloge drugih, lahko pa tud ne.

a unga premaknem notr ... a mormo zato spremenit naslov in ali opis, če ja v kaj.
tolk se mene tiče tole, ker to MORAM jest narest.
seveda pa hočem točno definicijo, da ne spreminjam stvari dvakrat na mesec.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #47 - 20.02.2003 at 12:42:45

Prosim
Spolnost in odnosi. : naslov  
duhovna spolnost, spolna energija, intimnost, moški+ženska, odnosi, spolna problematika in problematika odnosov...
Pa dodaj osvobajanje ženske... pa konc, še noben drug opis ni bil popoln... tko da  Tongue
Hvala. gape

In posebna hvala tud tebi Karmen, ker mi tko 'pridno' lučko držiš. Bom poskrbela jest, da bo zame postalo LAHKO... VSE.

ps GOD a si vidu, sm že modifyala  Tongue Tongue Tongue
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #48 - 20.02.2003 at 12:54:10

gape wrote on 20.02.2003 at 10:27:34:
DA se spremenit ... naj ti pa povem eva; ni ti TREBA delat tko kot drugi piskajo, lahko pa. tko da ti se kr odloč, lahko upoštevaš predloge drugih, lahko pa tud ne.

a unga premaknem notr ... a mormo zato spremenit naslov in ali opis, če ja v kaj.
tolk se mene tiče tole, ker to MORAM jest narest.
seveda pa hočem točno definicijo, da ne spreminjam stvari dvakrat na mesec.

Tocno Eva. Delaj malo vec po svoji glavi. Tukaj se grebete o tem naslovu ze vec tednov.  Preprosto mi ni jasno kako lahko naredite tako dolg naslov, kako lahko vse tako zakomplicirate al kaj je to zdaj.  Kot sem napisal vceraj.  Vzorec bedakov je prisoten tudi tu.  Menite se veliko, naredite pa malo, na koncu pa zavozlate, pa ven ne morete, ker nekomu sigurno ni prav da je tako kot je.

Sedaj vidite, zakaj se ne oglasam v ta topic? Prevec vas drzi nadzor nad nekimi naslovi in premalo nad svojim spolovilom.  Wink

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #49 - 20.02.2003 at 16:12:52

done

... andres ... kako ti sploh lahko zdržiš sam s sabo ???

{edit}

evo sm končal s premikanjem

nepremaknjeni so ostali:

Akcija proti nasilju
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;num=102577...

Cerkev slaba ali ne???
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=vera;action=display;num=103054048...

oba iz verstev ... se mi ni zdelo pač ... če bo (po)treba ju še vedno lahko premaknem

tale:
ODNOS - RAZMERJE
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=svetovalnica;action=display;num=1...
je pa v svetovalnici, ki je bila zamišljena kot svetovalnica ... tko da ne vem a bi iz nje kej premiku ali ne ...
o svetovalnici in kako je bila zamišljena:
Kaj bomo...
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=svetovalnica;action=display;num=1...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #50 - 20.02.2003 at 18:48:56

Gape naj tam ostane. Ne bi bilo prav ta link ODNOSOV sem nosit, razen v primeru, da se topik razbije na dva dela. Potem pride sem  RAZMERJE, odnosi pa naj v svetovalnici ostanejo. Ali pa naredimo rošado, pa nesemo Spolnost v svetovalnico,  ODNOSOM pa čimbolj mir damo. Smiley

Karmen
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #51 - 20.02.2003 at 19:04:25

Quote:
done

... andres ... kako ti sploh lahko zdržiš sam s sabo  

Gape.

Fantastično se ujemava midva. Jaz in jaz.

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #52 - 20.02.2003 at 21:07:54

Andres wrote on 20.02.2003 at 12:54:10:
Sedaj vidite, zakaj se ne oglasam v ta topic? Prevec vas drzi nadzor nad nekimi naslovi in premalo nad svojim spolovilom.  Wink

Andres

Že spet ne vem nič. Verjetno tudi zavajaš nalašč.  In tudi nimaš prav, saj seks se nas vse premalo drži. NEKDO še je rekel, da ženska obstaja in da spolno razmerje je možno.

Karmen

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #53 - 20.02.2003 at 21:28:34

Kakšno zavajenje Karmen? In kdaj sem nalašč  zavajal. Jebemo, če koga pred dejstvo postavim, vas je pol na nogah da zavajam.    Na moj quote si  spet sama sebe zapletla.

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #54 - 20.02.2003 at 22:22:27

S tabo se jaz nisem zapletala, ti z mano se mogoče si. Koga pa pred dejstvo postavljaš? Zdaj me noge nič gor ne držijo, sem na riti.

Namerno grdo ne zavajaš in tvoje vajeti niso posebno prožne.

Karmen

Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #55 - 21.02.2003 at 09:25:31

Jest bi samo to pripomnila, da je fletn videt, kolk mamo zdej tukej topic-ov Smiley
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #56 - 22.02.2003 at 05:54:36

Eva. Saj  ne pravim, da ti je treba vedet, kam  gre  tale topik bol: duhovno v spolnosti al v duhovno spolnost? Da bi vi v odgovor ne vdiral tudi vsak pričakuje.

Karmen

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #57 - 22.02.2003 at 13:30:26

Quote:
Jest bi samo to pripomnila, da je fletn videt, kolk mamo zdej tukej topic-ov Smiley

upam da so porodne težave zdej mimo ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #58 - 22.02.2003 at 14:10:35

Jaz sem prepričan, da so Evine porodne težave mimo.  Grin Do naslednjič. Wink

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #59 - 22.02.2003 at 19:35:17

Smiley

p.s. ...mi dobr dene, če se včasih samo skrivnostno smehljam...
Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6