Eva, kar se prepričanja tiče, sama sem bila deležna krščanske vzgoje. In ko te berem tukaj, si še precej "živa-hna". V moji sobi se cvetnega prahu sicer ne spomnim, tvoji starši so verjetno blizu generaciji "otrok cvetja". Glede tega, da nam je prave komunikacije vsem kar nas je tukaj v določenih letih umanjkalo, se ne bi pogajal zdaj. Na tem mestu je pomembno pa le poudarit, da se v življenju učimo odnosa do sebe najprvo. Pogled na svet skozi rožnata očala je vsakemu isto privlačen. Zelo različno po dolžini sicer.
Quote: In fizična intimnost, med dvema človekoma, ki se imata rada, nikakor ni "svinjarija" ??? ne noo.
Eva tega ti ne bi bilo treba "pobirat". Odkod le. Zakaj le meni ni jasno.
Quote:Kako se pa ti počutiš kaj? Sej veš da mi lahko privat tud msg-jaš.. sploh glede na to, da jest tuki berem, češ, da so spolnost, odnosi, IN ŽIVLJENJE.. svinjarija?
Lej, hvala, meni je kar dobro glede na življenje okoli nas. S tem ne mislim samo osebno moje situacije. Koliko napora je potrebno za udejanjeno zoperstavljanje taki situaciji jaz ne vem. Upor je nujen.
Kako radi ali ne imamo to poglabljanje je še največkrat od srca, ki možgane vključuje odvisno. Meni se kar zgodi, da ne morem povezat takoj stvari, pa potem čez čas pridem na misel, ki se mi zdi bolj verjetna.
Quote:Če se ti da, pa ti spesni. Samo ne vem, če se da tisto spremenit, mislim, da se ne da več. Štala.

Lep pozdrav
Ne sprašuj! Hvala.
Karmen