Quote: OK, pogovor z dr. Alešem Črničem, mi je kar v redu. Ampak komentarji na tekst! Ali imajo ljudje paranojo ali kaj? Bi mi bilo še nekako jasno, da kakšni zagovorniki tradicije Slovencev zavračajo oz. se bojijo new agea, ampak strah pred zarotami! Ali pa sem jaz naivna, ker ne vem za kaj se gre?
Če je tukaj kakšen bolj poučen, kot sem jaz, za kaj se gre sploh?
Hay Valentina!
Ja, vem za kaj gre na Večeru. Zato sem se že pred nekaj časa umaknila z njegovih strani in se sedaj oglasim samo še tu in tam. Točno tako je kot si napisala. Tam so zavladali paranoiki.
Napišeš, da so zate vsi ljudje enaki, ko teče pogovor o Romih- pa si udbomafijaš.
Napišeš, da se ne strinjaš z organiziranimi religijami- pa si srbski KOSovec.
Napišeš, da si proti lovu in da si vegetarijanec, pa postaneš plačanec, ki po naročilu Srbov dela razdor med Slovenci.
Poleg vsega tega, imajo še besednjak, da lahko rečem, da sem jim kar hvaležna, kar se tiče tega, da so poskrbeli za utrditev moje "debele kože"

.
Najlepše pri vsem tem je, da so to ljudje, ki kričijo, kako sem lahko "brez vere", ker sem pač napisala, da se moja "vera" ne more imenovati vera, ker je prerasla v SPOZNANJE in zato pač ne potrebujem nobenih "turističnih vodičev za mojo dušo". Sami pa ne samo, da ničkolikokrat dokažejo, da je njihova vera še kako vprašljiva, pač pa celo govorijo in delajo popolnoma v nasprotju z njo. Zato tudi njihove reakcije takšne kot so. Prestrašen, nesiguren in človek poln dvomov v samega sebe ne more reagirati drugače kot tisti "kvazi Slovenci in verniki" tam!
LP!