zadnje čase delam meditacije s kristali in rezultati čeprav subjektivni so pozitivni...
Namreč grem spat z ametistom sam prej naredim eno meditacijo pri kateri uporabljam tut znanje reikija kokr pač znam in nekako vstopim v svetlobo kristala... al pa ne grem spat če to isto delam z drugimi kristali... rezultati pa so ponavad nezavedni procesi kjer je edino kar fizično občutim ene nestalne pritiske po celem telesu.... enkrat so to noge, drugič prva čakra....al pa ledvice ....uglavnem kot da bi mi šopala dodatna energija po telesu, ki se lahko (dostkrat se je) spremeni v čustvo, misel al pa videnje...
Na začetku sem napisal ametist in bi ga izpostavil....ker so sanje po takih poskusih bolj žive, bolj lucidne in spomin na sanje se je močno izboljšal...bi reku več kot 90 % sanj se spomnim... in spomnim se jih vsak dan...
prej pa sem si zapomnu mogoče tri na teden pa še na te sanje mi je spomin bl hitr zbledel...
To pa mi da ful energija za čez dan...da takrat nisem zasanjan saj sem dobu svojo porcijo sanj kar pa pri tako pozitivnih sanjah lahko enačim tut z željami...
namreč v sanjah delam tisto kar si pač želim... letim, uživam

in tut na dopust grem včasih (morje, gore, sorodniki...) torej ta prave sanje...