Robi wrote on 06.02.2002 at 21:46:16:Mislim,da bi mi bolj koristila kakšna čustvena podpora

,od znanja se mi včasih tako ali tako že meša
Sej to je glih to...čustvena podpora od tebe za tebi... Zadovoljstvo, čeprav se ni spremenila zunanjost, se je v tebi nekaj sprostilo...neka energija ponovno teče, k poprej ni...
Knjigo o rebirthingu ni mogoče dobiti v KR knjižnici, pa čeprav majo vse teme pokrite.... - ZAKAJ
Zato, ker nekomu ustreza, da to znanje ne pride ven, ker če bi to znanje blo vzunaj, potem ne bi mogli prepričati ljudi, da potrebuje to in ono, ker bi sami točno vedel, kaj potrebuje - vsak zase....ne bi blo toliko naslija, ker bi bli vsi itak zadovoljni...
Pa poglejmo cca 60% letnega propračuna gre za vojsko, nevem koliko za medicino in velik del od medicine, gre za zdravila...potem so kle še zavarovalnice, ki nam pravijo da je potrebno poskrbeti za prihodnost tako, da daš nim nekaj denarja, pa da ne govorim o pokojninan...tega je še mnogo in vsi želijo samo nekaj - TVOJ DENAR...
Če pa bi vsi ljudje delali Rebirthing, Taiji, Reiki...predvsem pa da bi bli ZAVESTNI...potem ne bi potrebovali vojske...medicina bi bla na ravni URGENCE...kar je precej manj stoškov in potreba po zavarovanju bi bla samo še spomin na preteklost...
Jest ti lahko dam kle ene moje poglede na to...pa poglede ostalih prijateljev, ki so to poskusili...Ne morem pa ti dati same izkušnje... sori sam z besedam sem preveč omejen...
Na naslovih malo višje obljubljajo spremembo stanja...in ne spremembno znanja... obljubljajo ti izkušnjo...in ne tehniko...to je možno samo v sedanjosti...znanje pa je v preteklosti...in tisto najbolje ponujajo ti RADOST...
p.s. mam eno knjigo v srbščini...mogoče bi se dalo dobiti tuki kaj v NUK-u