aja,še to, za tiste k bi se radi naucili gledat...
ko opazujete auro, morate gledati skozi to osebo/predmet (glejte u prazno,mimo objekta), ker bo lažje vidna
jst sm neki razmišljal v zvezi s tem...pravkar smo se pri fiziki učili da ko se bela svetloba lomi, vidimo mavrico, ko se lomi rdeča svetloba, vidimo zeleno barvo in obratno; ko se lomi modra, vidimo rumeno in obratno......itd.
tisti ki opisujejo kako se naučiti gledati barvo aure povsod pišejo da naj se učimo gledati aure barv...rdeča barva ima zeleno auro, modra rumeno, itd (kot pri lomljenju svetlobe)
2x se mi je pred kratkim zgodilo da ko sem se zagledal v ulično svetilko, sem videl okoli mavrični kolobar (če je bila ta mavrica posledica aure bele svetlobe ???). Po mojem mnenju bi bil to najboljši način kako bi se lahko naučili gledati barvo aure..vadiš v tem da vidiš auro bele svetlobe (mavrico okoli luči) in potem to znanje preneš na svetlobo aure ki jo nekateri vidimo okoli ljudi,živali in predmetov (čeprav je ta svetloba veliko bolj šibka od svetlobe ki jo oddaja luč)... Druge logične razlage jst ne vidim

Prosim da če ima kdo kaj volje naj poskusi to stvar, ker jaz se že preveč mešam s temi rečmi,tko da se mi ne da kej preveč...