Quote:odkril sem da je star 12 full uredu punca, je taka prisrčna, mh nisem si mislu k je prej nisem poznal, vsi ostali so mi dal full uvidov kaj in kako čutijo.
A.
A. Hvala...
od Star12 in ne star 12 ....
naj ti bo, ker si glih Ti...
in... A. seveda me poznaš...
saj vem, da sem preveč govorila, ups-pisala, ko si imel Ti besedo/pisanje, izražanje svojih misli in predlogov za forum, eh, saj bo, bom drugič manj...oki...rada govorim, ups/ pišem, ne moram bit tih, tko k sem mogla bit včeraj...hiiiii
Se opravičujem vsem, ki sem JIM "skočla" v besedo.
In drugače... meni je bilo všečno, da je vsak izrazil svoje mnenje, lahko bi bilo sicer kaj več želja, no jaz sem svojo izrazila. Kar se pa tiče povezave...
Vsi ki ste karkoli izrazili, delili, se vam na moč zahvaljujem in sprejela sem vse, kar ste izrazili.
( občutke, misli in želje ). Želim si, da bi bilo vaše izražanje še bolj GLASNO, predvsem pa, da bi se skupaj potrudili, da bi To tudi PELJALI NAPREJ...
in ja, vsak je imel svoj PRAV!
Trenutno imam v mislih VSE VAS, aha in se že miselno povezujem z VAMi,
Pošiljam Vam Sonce in naj VAS žarki NJEGA dosežejo, kjerkoli že STE, moji Dragi prijatelji forumovci...
... ŽELIM Vam lepo DAN!
SONČEK V OČEH, NASMEH na LICIH in LEPOTO v DUŠI...
Se bomo še naprej povezovali, kajne...
Kolk sem HAPPY!
In A. forum bomo PELJALI skupaj naprej... Naj bodo vse tvoje Skrbi Odveč... ustvarili, da bomo še močnejšega-SKUPAJ!
Hvala Vam, ker STE!
Star12