Huhu, kako ste se razpisali! Prav veselje vas je brati. Zjutraj sem sicer samo pogledal, kaj je novega, potem pa ves dan nisem imel časa za računalnik. No, sedaj pa naletim na pravcato gnečo. Sicer sem prav vse prebral, vendar ne morem na vse odgovoriti, oziroma dati svoje strališče o vsem, kar posamezniki pišete.
Saj res, naj se prav vsem lepo zahvalim za zelo topel sprejem. Vsekakor mislim sedaj spet deliti z vami svoje borne misli, in seveda z veseljem uporabiti vsa najrazličnejša spoznanja, ki jih velikodušno podarjate na ta spletni oltar.

KarmenA je imela neko posebno vprašanje glede muslimanske obreze. Mislim, da ti je na to vprašanje zelo dobro odgovorila Lumpy, vsaj jaz nimam drugačnega poznavanja te stvari.
Obrezo moških imajo uzakonjeno tudi židje, je pa zmotno mnenje, če kdo misli, da je to uzakonjeno pri pravoslavnih. Mogoče se je kdo zmotil, ker živijo pomešani med muslimani, pa je zamenjal ene z drugimi. Vem pa zanesljivo, da pravoslavni ne opravljajo obreda obreze, vsaj po njihovih predpisih ne.

Odovor NATAWE-ju na trditev "saj se mi tvoj način podajanja razlag o rečeh, ki se dogajajo v KC ne zdi objektiven."
Vso pravico imaš tako misliti, in hvala za mnenje. Jaz sicer mislim, da je moje podajanje zadev glede RKC objektivno, saj pišem samo tisto, kar dobro poznam in kar se mi zdi resnično, kdo drugi pa pač tega ne vidi tako. S tem ni rečeno, da jaz nimam prav, saj se lahko moti tudi kdo drug. Lahko se pa seveda motim tudi jaz, normalno. Pa vendar, naravno je, da v zadevah RKC le vem mnogo več, kot lahko vedo tisti, ki je znotraj mogoče ne poznajo dobro. Je pa res, da se prav z različnimi pogledi lahko zelo medsebojno bogatimo.
Topel pozdrav vsem
Samson